FOTO by Primark

Dekor

Mickeymanija zavladala Primarkom! Stigao najljepši blagdanski home dekor!

Viktoria Mikulić 26. listopada 2021.

Očarani smo!

Najzaljubljeniji Disney par svakodnevno je prisutan u našim životima. Iako je riječ samo o cartoon likovima, njihova popularnost je golema. Poznati brendovi i trgovački lanci natječu se tko će imati posebnije kolekcije dodataka i odjeće s motivima kultnih mišića, a moramo priznati da jedan u tome prednjači.

Primark, naše vječno ruho inspiracije počastio nas je s nekoliko dekorativnih stvarčica koje ćemo ovih blagdana uvrstiti u svoj ambijent. U glavnoj ulozi su Mickey i Minnie Mouse, a riječ je o vjenčićima za vrata koji izgledaju preslatko.

U duhu Božića, oni dolaze u prepoznatljivoj crvenoj boji, a krasi ih imela i natpis ‘Season’s Greetings’. Ako su vam toliko zapeli za oko, predlažemo da kupite oba i stavite ih na vrata onih prostorija koje su jedna nasuprot druge, kako bi se uvijek mogli zaljubljeno gledati i dočekati blagdane skupa.

Osim ovih neodoljivih dekoracija, tu je još jedna koja nas je osvojila. Ova visilica nije rezervirana za blagdane već je možete odmah postaviti unutar svog doma na neko vidljivo mjesto gdje će biti u fokusu. Oblik Mickey Mouse ovu umjetnu biljku čini nenadmašnim dekorom koji će se svojom zelenom bojom s lakoćom uklopiti u svaki interijer.

Mickeymanija je zavladala Primarkom, a mi smo spremni dopustiti joj da zavlada i našim srcima.

Ove medene dekoracije možete pronaći u Primarku u Ljubljani.