FOTO by Mohito

Moda

Mickeymanija vlada Mohito trgovinama! Košulje i haljine s najdražim Disney junakom!

Viktoria Mikulić 16. siječnja 2023.

Mickey Mouse u glavnoj je ulozi noviteta poznatog modnog brenda…

Tijekom godina, Mickey Mouse je ostavio svoj otisak na svakom aspektu naše kulture. Osim u obliku igračke, jedan od kultnih Disney likova ostavio je značajan utjecaj na modu te se često pojavljuje kao motiv u brojnim kolekcijama poznatih brendova.

Mickey Mouse obilježio je naše djetinjstvo i danas sa svojim najmlađima jednako uživamo u njegovim dogodovštinama. Bez obzira koliko imate godina, nitko vam neće zamjeriti ako odjenete nešto s printom Disney ikone.

Mickey Mouse stiže na Mohito police! Trk u shopping!

44,99 EUR

Noviteti koje smo pronašli u Mohito pršte od slatkoće i mi se ne možemo odlučiti što nam je ljepše, košulje ili haljine s najdražim cartoon junakom.

Iste su rezervirane za casual aktivnosti tijekom dana poput španciranja s najboljom prijateljicom ili ležernog pića s jačom polovicom.

mohito mickey mouse kolekcija
34,99 EUR

Nama je najviše za oko zapela bijela košulja koju vidimo uz skinny jeans u nekoj upečatljivoj plavoj nijansi.

mohito mickey mouse kolekcija
34,99 EUR

Za sve koji obožavaju efektne primjerke, druga Mickey Mouse košulja kao i haljina u istom izdanju primjerci su koji će vas istaknuti iz mase i koji će odagnati svaki oblak.

44,99 EUR

Koje god odabrali, nećete pogriješiti jer je Disney lik uvijek u modi.

Ako je vašem ormaru potrebna doza Mickey Mousea koji će vam izmamiti osmijeh na lice u svakom trenutku, dobra je vijest da ove preslatke pamučne košulje i haljine uskoro dolaze u Mohito trgovine.