FOTO by Zara HOME

Moda

Mickey Mouse torbe i ruksaci upotpunit će ljetni outfit!

Daria Lovrić 05. lipnja 2023.

5 neodoljivih Zara primjeraka u Disney izdanju!

Mickey Mouse jedan je od najpopularnijih Disney junaka. Ovaj preslatki mišić vraća nas u djetinjstvo, a koliko volimo nositi odjeću, obuću i modne dodatke s motivima njegovog lika prepoznali su mnogi modni brendovi.

Mickey Mouse ruksak – 12,99 €  

Jedan od njih je i brend Zara, koji je u svoju novu kolekciju uvrstio pet šarmantnih noviteta u obliku modnih dodataka, točnije ruksaka i torbi za plažu.

To smo čekali! Mickey Mouse i Zara donose cool stvarčice za odrasle žene!

Unutar Zara HOME asortimana pronašli smo tri ruksaka i dvije torbe, must-have primjerke u ljetnom periodu.

Mickey Mouse ruksak – 29,99 €  

Naš favorit je bež model kojeg na donjem dijelu krasi profinjen print Mickyja Mousea i njegovih prijatelja. Preslatki primjerak zatvara se uz pomoć užeta i ima dvije podesive trake koje omogućavaju noćenje na leđima. Posebnu čar daju mu narančasti detalji, što ga čini savršenim izborom za ljetne mjesece.

Mickey Mouse ruksak
Mickey Mouse ruksak – 22,99 €  

Mickey i Minnie Mouse modni dodaci bez kojih ne idemo na plažu

Zavirili smo u ponudu ljetnih dodataka za plažu, te izdvojili nekoliko torbi koje su nam prijeko potrebne za ljetovanje. Preslatki modeli odličan su izbor za odlazak na plažu jer su dovoljno prostrani da u njih stane sve što vam je potrebno na cjelodnevno sunčanje i kupanje u moru.

Mickey Mouse torba – 29,99 €  

Iako smo Mickeyja i njegovu veselu ekipu najviše navikli viđati na dječjim stvarčicama, poznati brend Zara uvijek misli na sve pa je tako i ovog puta ljubiteljice Disney junaka oduševio svojom ponudom.

Mickey Mouse torba – 29,99 €  

Svoje favorite s Disney likovima potražite putem Zara HOME web trgovine ili na prodajnom mjestu i pripremite se za vruće ljetne dane koje će vam uljepšavati ovaj presladak lik.