FOTO by Instagram @primark / @disneyaddict.marissa

Kids

Mickey Mouse torba i ruksak iz Primarka savršen su poklon malima i velikima

Mia Vodopija 30. rujna 2021.

Zasigurno nećete puno oklijevati oko kupnje modnog dodatka s najdražim Disney likom

Ne postoji nešto što ne biste učinili za svoje dijete. Svaki roditelj svjestan je ove činjenice jer ništa ne ispuni srce kao spoznaja da su naši mališani sretni.

Ne postoji ništa čarobnije od provođenja vremena sa svojom obitelji. Upravo zato planiramo izlete ili kraća/duža putovanja kako bi ih naša djeca imala u sjećanju.

Međutim, ono što čini razliku između dobrog dana i onog dana u kojem nećete uživati je torba ili ruksak. Ključno je ponijeti sve potrepštine vaše obitelji u torbi koja je dovoljno velika (nikad ne znate kada ćete možda morati staviti dodatni suvenir u torbu).

Upravo zato vam donosimo Mickey Mouse torbu/ruksak iz Primarka! On je jedan od brendova koji uspijeva staviti osmijeh na naša lica svojim zanosnim kolekcijama odjeće i modnih detalja.

Naša je prva postaja kada smo u potrazi za trendi novitetima i apsolutno nikada nas ne razočara.

S obzirom na to da je Primark prihvatljivih cijena, vjerujemo da nećete puno oklijevati oko kupnje nakon što ugledate novi accessories s najdražim Disney likom. Mickey Mouse ima glavnu ulogu na dječjim torbicama i ruksacima kojima će malo koji mališani, a i roditelj moći odoljeti.

U tu svrhu ključan je ruksak s podstavljenim, podesivim naramenicama. Ako idete s torbom, samo provjerite je li dovoljno udobna za cjelodnevno nošenje, s debelim, ojačanim ručkama.

Vaša torba ili ruksak također bi trebali biti izrađeni od robusnih materijala otpornih na kidanje. Cijene se kreću od 12, 14 i 16 funti.

Uvjereni smo da će vaši mališani uživati u manjim torbama, dok ćete vi s njima za vaš izlet furati matching ruksak.