FOTO by Instagram @ifinddisney

Dekor

Mickey Mouse teglica za božićno drvce idealna za sve koji imaju manji stambeni prostor!

Viktoria Mikulić 11. studenoga 2021.

Najslađi home dekor ovih blagdana...

Iako sanjate o velikom božićnom drvcu koji će doseći visinu stropa, svjesni ste da vam isti zauzima previše mjesta i da vam stan nije baš toliko velik da se možete ‘razbacivati’ prostorom. U svakoj situaciji se pronađe praktično rješenje pa smo tako i u ovoj osmislili savršen način za dekoriranje jelke.

Jelku najčešće postavljamo u centralnom mjestu našeg doma, u blagovaonici ili dnevnoj sobi gdje se ukućani i gosti najviše okupljaju. Kako bismo i onima s manjim stambenim prostorom uljepšali blagdanske dane, pronašli smo izvrsnu alternativu za postavljanje božićnog drvca.

U Primarku se pojavila teglica s motivom neodoljivog Mickey Mousea i prigodnim božićnim drvcem koji je slađi od sukulenata. Ova će šarmantna teglica svojim upečatljivim bojama oduzeti pozornost čak i kuglicama koje postavite na svoju jelku.

Uz efektne boje, tu je i prigodan remen i njegove predimenzionirane cipelice koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Gdje god postavili ovaj neodoljiv home dekor, svakom tko ga ugleda oči će se zacakliti.

Najbliži Primark nalazi se u Ljubljani pa ako silno želite da i vaš dom ovog Božića ukrasi omiljeni mišić, ne propustite zaletjeti se već ovog vikenda do njihove poslovnice. Ne sumnjamo da će teglica već kroz nekoliko dana nestati s polica. P.S. njezina cijena je zaista prihvatljiva, svega 9 funti.