FOTO by Mango

Moda

Mickey Mouse T-shirti iz Manga dolaze po super cijenama!

Krešimir Šustić 27. svibnja 2020.

Za casual look popraćen omiljenim crtanim likom!

Malo tko od nas ne voli one dane kada možemo uskočiti u casual i ležerne krpice i bez imalo brige izgledati WOW s jednostavnim i klasičnim krpicama koje imaju svoju posebnu draž.

Trendy kratke hlače za tople dane koji nam dolaze

Osim omiljenih traperica i hlača općenito, najbitniji odjevni predmet su definitivno obične majice koje nam dolaze kao komadi u jednoj boji, s raznim natpisima ili omiljenim crtanim i filmskim likovima.

Upravo su one naša glavna okupacija u ovom trenu i odlučili smo im posvetiti svu pažnju ovoga svijeta jer uistinu znaju biti ključna uloga u našem outfitu.

Svi ih imamo u svojim ormarima i to ne samo jednu nego mnoštvo komada, a s obzirom na to da ih svakodnevno mijenjamo, potrebno nam je što više ovih klasika.

Znajući da su nam potrebne, bacili smo se u potragu za novim modelima koji su zasjali na web shopovima omiljenih trgovina, a naš modni radar nas je odveo do Manga.

99,90 kn

Ovaj brend uvijek je dobra destinacija, što se pokazalo i ovoga puta jer smo pronašli tri ljepotice s omiljenim crtanim mišićem koji dolazi iz tvornice popularnog Walt Disney-a.

129,90 kn

Bijeli model je najjednostavniji primjer T-shirta, a krasi ga Mickey koji izgleda kao da je nacrtan olovkom, te je zbog neutralne boje možemo kombinirati uz omiljeni par tenisica ili natikača.

99,90 kn

Narančasti i crveni primjerci ukrašeni su motivima ljupkog Disney junaka i upečatljive su u svakom look-u, a također se lako spajaju s tenisicama i kratkim hlačicama za savršenu ljetnu kombinaciju.