Moda

Mickey Mouse suknje – cool komadi za najsvečanije prilike!

Viktoria Šafranić 18. svibnja 2021.

Divne, ali paprenih cijena!

Nema osobe koja se ne bi okrenula za printom omiljenog Disney junaka, posebice u verziji suknje s tregerima koja svojom pojavom ostavlja sve bez daha. Ovaj svečani primjerak nije za svakodnevno nošenje već je rezerviran za svečana događanja u kojima nam je bitno zablistati.

Dizajn, srebrna boja i motiv najdražeg cartoon lika – Mickey Mousea, zaista su bez primjedbi. Međutim, visoka cijena sprječava nas da odmah posegnemo za mišem i u nekoliko klikova kupimo ovaj dragocjeni odjevni predmet.

Ako netko ima viška na računu, a pred vama je važna životna prigoda, onda će vas ova suknja istaknuti od okoline i plesni podij bit će samo vaš. Čim smo ih ugledali odmah smo pomislili na raskošne večeri, bal i baroknu glazbu.

Također, ako se spremate na premijeru neke predstave, opere, baleta ili je pred vama neko drugo kulturno uzdizanje, ovaj novitet pun je pogodak za naslikavanja i selfieje.

Pronašli smo i verziju bez tregera koja je gotovo jednako efektna, no prvotno izdaje nam je ipak posebnije.

Vidimo je uz sofisticiranu bijelu bluzu ili glamurozan top, no ništa upečatljivo kako bi u potpunosti došla do izražaja.

Jedini problem je cijena – model s tregerima košta 940€ dok suknja iznosi 980€. Ako ništa drugo, barem je lijepo promatrati ih i diviti im se, zar ne?