FOTO by Reserved

Moda

Mickey Mouse spavaćica koju bi nosili kao košulju/haljinu na tenisice ili espadrille

Krešimir Šustić 04. travnja 2020.

Prugasti uzorak i crtani junak zajedno su dobitna kombinacija!

Nekada nas omiljeni modni brendovi znaju iznenaditi lansiranjem savršenih komada koje baš i ne bi nosili onako kako nam oni to diktiraju. Tada se duboko u nama javi modni znalac i nepogrešivi ekspert koji nam u glavi govori kako bi trebali baš taj odjevni predmet isfurati na svoj unikatan način.

Reserved espadrille u boji punča za samo 149,90 kuna

Tako bi neki od nas nosili odjeću suprotnog spola jer ne postoji razlog zbog kojeg ne bi dobro izgledala na vama, a i da se drugima ne sviđa to je ipak vaše pravo kojim pokazujete da je moda igra različitih kombinacija. To se usude samo oni najhrabriji među nama i skidamo im kapu na tome.

Nekima od nas znalo se dogoditi da izađemo u pidžami, bilo to slučajno kako bi bacili smeće ili otišli na brzaka do obližnjeg dućana. U takvim situacijama ljudi nas gledaju kao da smo pobjegli iz ludnice ili nekog filma koji ima lošeg kostimografa.

Ova krpica koju smo pronašli na Reserved web shopu upravo će vas potaknuti da prošećete s ponosom svoju ultra modernu spavaćicu za koju nitko neće posumnjati da upravo ona služi za to da u njoj provodimo noći, ali one u dubokom snu s počupanom kosom.

Dolazi u pastelnom prugastom uzorku, a na leđima se nalazi Disney crtana legenda, Mickey Mouse iznad kojega je natpis “Friday mood”. Baš kao i ostale košulje/haljine možete je nositi na sandale, tenisice i espadrile, a dodatak oko struka poput remena, istaknuti će vašu figuru.

Morate priznati da smo odabrali odličan komad koji je mnogo više od onoga kakvim ga predstavljaju. Ako vam se sviđa,

kliknite na LINK i za samo 179,90 kn može postati vaša.