FOTO by Sinsay

Dekor

Mickey Mouse set iz Sinsaya stvoren je za najslađe blagdanske doručke!

Daria Lovrić 31. listopada 2023.

Šarmantni primjerci koje će obožavati i mali i veliki!

Trenutno smo posvećeni potrazi za jedinstvenim i šarmantnim božićnim dekoracijama koje ćemo uskoro rasporediti po našem domu, stvarajući ugodnu blagdansku atmosferu.

Sinsay Disney šalica
Sinsay Disney šalica – 3,49 €

Uskoro ćemo obogatiti naš interijer lampicama, prigodnim posteljinama, fluffy jastucima i dekicama, te dodatnim detaljima koji nas podsjećaju da se najuzbudljiviji period u godini opasno bliži.

Čaroliju Božića želimo unijeti u svaki kutak našeg doma, kao bi se ugodna i topla atmosfera osjećala u svakoj prostoriji.

Trgovine su već krenule s lansiranjem prigodnih stvarčica i naprosto je nemoguće ne primjeriti sve te divne primjerke koji nas pozivaju na kupnju.

Dosad smo vam već predstavili nekoliko zanimljivih sitnica kojima možemo obogatiti izgled našeg doma, međutim sada smo pronašli prekrasan set posuđa koji nas je oduševio svojim dizajnom, ali i cijenom.

Sinsay Disney zdjela
Sinsay Disney zdjela – 2,99 €

Popularni brend Sinsay, u svoju home kolekciju uvrstio je našeg omiljenog crtanog junaka Mickeyja Mousea i uz pomoć njega ukrasio asortiman posuđa.

Nema ljepšeg nego svoje omiljeno piće i obrok podijeliti s voljenim osobama. Ovaj set je idealan za hladna i maglovita jutra koja će vam uljepšati doručak s obitelji.

Sinsay Disney tanjur
Sinsay Disney tanjur – 2,99 €

Svaki proizvod možete kupiti zasebno ili kompletirati set šalicom za kavu, zdjelicom za pahuljice i plitkim tanjurom, a možete ih pronaći putem Sinsay web trgovine.