FOTO by Primark

Dom

Mickey Mouse pseći krevet – neka vaš pas sanja Minnie!

Mia Vodopija 16. srpnja 2021.

Baš kao kad odaberete madrac za sebe, htjet ćete razmotriti u čemu će vašem psu biti najudobnije

Ako imate četveronožnog ljubimca i ako ste fan legendarnog Mickey Mouse mišića, imamo nešto za vas! S obzirom na to da volimo razmaziti naše ljubimce, često im kupujemo nove stvari, a jedna od njih je i krevetić.

Što se tiče kreveta za pse, ne postoji jedna veličina koja odgovara svima – danske doge i male čivave imaju različite potrebe, baš kao i štenad i stariji psi. Da biste pronašli najbolji krevet za svog psa, trebat će vam osnovne informacije poput starosti i težine vašeg četveronožnog najboljeg prijatelja.

No, trebat će vam i činjenice poput njihovog stila spavanja, je li im često vruće, žvaču li stvari kada su nervozni ili nose li blato u kuću.

Baš kao kad odaberete madrac za sebe, htjet ćete razmotriti u čemu će vašem psu biti najudobnije. Pogotovo ako uzmete u obzir koliko vremena psi provode spavajući. Prema mnogim veterinarima, psi mogu spavati i do 80 posto dana.

Veterinari također preporučuju da kada započinjete potragu za krevetom, najviše pažnje posvetite veličini vašeg psa. Mjerite ih od nosa do repa. Da biste bili sigurni, dodajte nekoliko centimetara na to mjerenje. Također predlažu da se radije odlučite za krevet koji je malo prevelik jer će vašem psu pružiti više prostora za širenje.

S toliko različitih stilova i marki psećih kreveta na tržištu, možda će vam trebati malo više pomoći pri odabiru najbolje opcije. Upravo zato vam danas donosimo ovaj Mickey Mouse pseći krevet! Udoban i cjenovno prihvatljiv, ovaj Mickey Mouse pseći krevet je pun pogodak za sve fanove najpoznatijeg Disneyjevog lika.

Mickey Mouse krevet za psa možete kupiti na ovom LINKU.

Ako niste fanovi dominantnog printa, Primark ima u ponudi i suptilnije Mickey Mouse printove, baš kao i zdjelicu za hranu.

Uvjereni smo da će vaš pas uživati lijeno drijemajući u ovom krevetiću, dok vas veselo promatra očima punim ljubavi!