FOTO by Vivre

Elegant

Mickey Mouse pribor za jelo stvoren je za male gurmane

admin 26. ožujka 2021.

Uz ovaj set papanje brokule, karfiola i graška postaje dječja igra

Iako je svaki obrok naših mališana avantura za sebe koja objedinjuje i smijeh i suze pronašli smo set koji bi ga mogao podići na jednu novu, elegantnu razinu. Disney set uključuje tanjur, zdjelu, čašu, šalicu, bočicu, žlicu, vilicu, nož i ostale sitnice koje će olakšati, ali i učiniti svaki ručak zabavnijim.

Set dolazi u plavoj boji, a glavna zvijezda je Mickey, što je garancija da ovaj set ima nešto čarobno u sebi.

Kako jesti tako da ništa ne padne s tanjura? Kako jesti bez dodirivanja? Kako doći do usta? Ah, tako mali čovjek, toliko izazova!

Protuklizna podloga osigurava da tanjur ne padne na pod, a ručke omogućuju da je obitelj ili mališan drži dok je nosi, a da ne morate stavljati prste u hranu. Tanjur Mio za učiti samostalno jesti ima zaobljeni rub i visoke standarde. Svaki će obrok biti pravo zadovoljstvo!

Učinite svaki dječji obrok zabavnim! Trodijelni set za jelo Mepal Mio sastoji se od šalice koja se ne razlijeva, tanjur i žlice za hranjenje, zahvaljujući kojem će svako dijete brzo iskusiti pravi užitak jedenja.

Mio je kolekcija koja oduševljava svojim jedinstvenim dizajnom, kombinirajući jednostavnost, eleganciju s dječjim elementom, stvorena za poticanje samostalnosti. Savršeno za male gurmane!

Svaki roditelj zna koliko je važno iz čega dijete jede. Pogrešna boja posude može dovesti do katastrofe! Ali s dječjom zdjelom Mepal Mio, problem će nestati i prije nego što se pojavi, jer će se jednostavno uvijek jesti s istim užitkom! Funkcionalno i sigurno, Zdjela Mepal Mio “Učiti samostalno jesti” je pravi izazov za dijete.

Zdjela Mio je savršena posuda za vježbanje samostalnosti, zahvaljujući kojoj će mališan brzo shvatiti kako je sjajno snaći se bez pomoći mame i tate.

Sigurna i prikladna bočica sa slamkom. Kod kuće, u autu, u šetnji ili na igralištu – bez obzira na okolnosti, važno je da dijete može slobodno piti. Zahvaljujući bočici sa slamkom iz kolekcije Mio, mališan može piti potpuno samostalno! Bočica ima slamku skrivenu iza kućišta koje se lako može ukloniti, zahvaljujući kojoj je izuzetno dobro zatvorena!

Posvećen je djeci u dobi 2- 3 godine koja svoju pustolovinu započinju upotrebom pribora za jelo kako bi mogla poboljšati svoje vještine i oponašati svoje roditelje. Izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a drške su izrađene od dugotrajne plastike, zahvaljujući kojima im nije samo ugodno, već su prije svega izdržljive.

Mala veličina olakšat će djeci držanje i oblikovanje ispravnog načina hvatanja. Nož ima samo jedan nazubljeni rub – siguran je, ali i učinkovit, kako se Vaš mališan ne bi frustrirao tijekom rezanja. Prikladno oštra vilica i oblikovana žlica olakšat će mališanu da samostalno jede i bit će mu izvrsna zabava.

Ovaj šarmantni set pronašli smo unutar Vivre web trgovine, a na vam je da složite onaj koji najviše odgovara potrebama vašeg malog gurmana.