FOTO by Instagram @jazmina_eli / Disney shop

Dekor

Mickey Mouse pozlaćeni stalak u glavnoj ulozi svih blagdanskih zabava!

Krešimir Šustić 19. listopada 2020.

Dizajn koji osvaja, sigurno će biti u centru pažnje

Polagano se približavamo dijelu godine koji će biti popraćen mnoštvom svečanih prigoda i slavljeničkim raspoloženjem koje utječe dobro na sve nas.

Obasuti pozitivom i radošću, ne mislimo na ništa drugo, pa čak ni na trendi odjevne komade koje smo planirali kupili kako bi zasjali u najboljem izdanju. Oni su možda pali u drugi plan, no ne i nezaobilazan dekor kojem naprosto ne možemo odoljeti.

Svaki pravi domaćin kućnih zabava ima određenu vrstu odgovornosti i potrebu potruditi se da sve prođe u najboljem redu, kako bi gosti bili zadovoljni i mjesecima kasnije prepričavali dojmove.

Osim što moramo zasukati rukave i primiti se posla vezanog za kuhinju, lokaciju događanja trebamo pretvoriti u atraktivan i upečatljiv prostor koji će oduševiti prisutne.

Nakon što ispečemo kolače i pripremimo slastice ili jednostavno naručimo catering, vrijeme je da se posvetimo dekoriranju i naše životne prostore ukrasimo samo najboljim rekvizitima.

Disney shop u svojoj web trgovine nudi neodoljivi stalak za torte, kolače i ostale slastice, koji je idealan za proslava rođendana ili bilo kojem blagdanskom partyju zbog jednog detalja koji ga čini atraktivnim.

Radi se o omiljenom crtanom liku mnogih, Mickeyu Mouseu, koji u pozlaćenim hlačicama kao pravi junak gornji dio stalka pridržava rukama i izgleda kao da nas poslužuje.

Najmanji članovi zabave će posebno biti oduševljeni preslatkim mišem, a oni malo stariji će se sa smiješkom prisjetiti najljepšeg doba u životu, djetinjstva.

Ovaj upečatljiv primjerak koji će biti u centru pažnje, možda čak i više od torte i kolača, možete nabaviti klikom na LINK.