FOTO by Women'secret

Elegant

Mickey Mouse pidžamica i šlapice: Win-Win kombinacija za otvaranje božićnih poklona!

Antonija Andabak 24. studenoga 2020.

Ako je vaš mališan fan Mickey Mousea, obožavat će kompletić s toplim šlapicama!

Djeca već i u najranijoj dobi znaju što žele obući i kako žele izgledati cijeli dan, bilo da su kod kuće ili idu u vrtić. Ako imate malog modnog eksperta, sigurni smo da ga nije zaobišla Mickey Mouse manija koja osvaja sve dobne skupine! Kako i ne bi kada je najpoznatiji Disney lik ušao u svaki segment modne industrije bilo da je riječ o high end ili high street trgovinama, obožavaju ga svi!

Na službenoj web stranici Woman’secret izdvaja se komplet jednostavne sive pidžamice u kojima vidimo i dječake i djevojčice kako otvaraju poklone na božićno jutro, a posebno ljupko uz sivu kombinaciju izgledaju crvene šlapice!

Oboje krase Disney junaci, na pidžamici je to Disney družba s natpisom “Santa’s dream team“, dok se isti likovi nasumce pojavljuju na donjem dijelu pidžame.

S obzirom na to da mali detalji čine razliku, za ovaj komplet možemo slobodno reći da pomalo vuče na retro stranu, osobito zbog sitnih gumbića u crvenoj, zelenoj i žutoj boji.

Kao izvrstan kontrast sivoj boji kompleta pidžame, našle su se Mickey Mouse šlapice u vibrantno crvenoj nijansi koje se jednostavno obuvaju, stoga su idealne za boravak u kući ili u vrtiću.

Šlapice su izuzetno tople s obzirom na to da imaju deblje postavljenu unutrašnjost, dok se potplat ne kliže pa samim time možete biti bezbrižni jer će vaš mališan biti siguran u svakom pogledu.

Cijena kompleta pidžame iznosi oko 125,00 kn i trenutno je na sniženju, baš kao i šlapice po cijeni od 95,00 kn.