FOTO by House Brand

Moda

Mickey Mouse košulja i najozbiljniju kombinaciju čini razigranom!

Krešimir Šustić 19. svibnja 2020.

Za poslovni look na Disney način!

Moderno doba donijelo nam je mnoštvo novih pravila u svijetu, pa tako i u modnom, koji je rasprostranjeniji nego ikada prije, a to nas čini izuzetno sretnima.

Reserved x Mickey Mouse majice za casual look od 119,90 kuna

Neki komadi donedavno su bili samo plod mašte, no zahvaljujući kreativnosti dizajnera, oživjeli su i smjestili su se među sam vrh trendova.

Ljudi su se počeli odijevati slobodnije i šarenije, spajajući nespojivo, a sve je to popraćeno dobrim stilskim odabirima koji su za one najhrabrije među nama.

Tako poslovne dame svoj look znaju začiniti statement krpicama koje izgledaju svjetski i nemamo im što zamjeriti jer znamo da je moda igra koja nas zabavlja svakoga dana.

Da radni outfit ne mora biti dosadan i klasičan, to smo zaključili uplovivši u novu eru odijevanja koja je preuzela cijeli svijet, donijevši nam totalno nove poglede na omiljene krpice.

Brend House poznat je po svojim veselim notama, pa je ovoga puta na police stavio krasnu košulju koja nam dolazi s motivom najpoznatijeg miša na svijetu, Mickey Mouse-a.

Bijela ljepotica s kombinacijom crnoga, idealna je prilika da začinite svoj poslovni look i unesete dašak nečeg netipičnog u vašu svakodnevicu.

Lako se kombinira s hlačama visokog struka, suknjama i trapericama, a uz omiljene sandale ili salonke djeluje totalno elegantno.

Ovaj razigrani komad možete kupiti klikom na LINK i u svoj ured donijeti dozu razigranosti popraćenu stilom.