FOTO by Pottery Barn

Dekor

Mickey Mouse kolica za posluživanje su najefektniji inventar za zabave

Krešimir Šustić 01. listopada 2020.

Mogu poslužiti i kao pomoćni stolić ili kao svakodnevni dio namještaja

S obzirom na to da ćemo naredni period sve više vremena provoditi u toplini naših domova, druženja s najbližim ljudima također će se preseliti u naše malene oaze mira.

Naravno, postoje oni među nama koji nikako ne vole biti domaćini, no ima i onih koje to čini izrazito sretnima i jednostavno guštaju u posluživanju najmilijih.

Takvi ljudi uvijek naprave ugodnu atmosferu kako bi se gosti osjećali baš kao da su u vlastitoj kući, te se dodatno potrude oko slastica kojima će obradovati prisutne.

Za sve to potrebno je nekoliko sati rada i priprema, ali i prigodni predmeti koji će olakšati ‘dvorenje’ prijatelja prilikom zabave.

Švrljajući internetom, naletjeli smo na stvarčicu koja nam treba “pod mus”, pogotovo kada se radi o svečanostima i proslavama koje nas uskoro očekuju.

Riječ je o kolicima za posluživanje koja bi nam naveliko olakšala muke kao što su nošenje tanjura, serviranje kave, ali i dobro došla kao pomoćni stolić.

U crnoj boji, napravljena su od metala, a krase ih kotačići pomoću kojih ih s lakoćom možemo premještati po potrebi.

No najbolje od svega je da dolaze u obliku glave najpopularnijeg miša na svijetu, Mickey Mousea, te su samim time stvar za koju smo spremi preletjeti pola svijeta samo kako bismo je nabavili.

Sadrže dvije police na koje bez problema možemo odložiti prljavo posuđe, ali i prilikom nečijeg rođendana u filmskom stilu dovesti tortu s upaljenim svjećicama.

Web shop Pottery barn, trenutno nije dostupan za europsko tržište, no nadamo se kako ćemo uskoro moći kupovati ovakve cool predmete.