FOTO by adidas.com

Elegant

Mickey Mouse i Hello Kitty uljepšavaju nove adidas Superstar dječje tenisice!

Viktoria Mikulić 10. srpnja 2024.

Jedne ljepše od drugih...

Dječje nožice nešto su najslađe na čitavom svijetu i nema ljepšeg osjećaja nego držati u dlanovima ta sićušna mala stopala. Svaki roditelj želi samo najbolje za svoje mališane, a sportski brend adidas također donosi samo najbolje za svu dječicu.

Od udobnosti do preslatkog dizajna njihovi odjevni komadi, obuća i modni dodaci čest su odabir mama, a noviteti koje smo upravo pronašli nastavit će taj niz.

Čarolija se susreće sa sportskim stilom u ovim adidas x Disney Mickey Superstar 360 dječjim tenisicama. Kultni gumeni školjkasti vrh i fleksibilni jednodijelni potplat pružaju zaštitu i udobnost za malena stopala u pokretu.

Print Mickeya i prijatelja na rastezljivom gornjem dijelu potiču na maštovitu igru. Ove tenisice za malu djecu lako se navlače tako da mališani mogu brzo izaći van u bilo kakvu avanturu koju dan donese.

Uz bež model, tu su i crne Superstar tenisice koje će definitivno duže ostati čiste.

Još jedan primjerak zapeo nam je za oko, a to su Hello Kitty Superstar dječje tenisice. Popularna mica maca unosi svoj prepoznatljivi šarm u ove ljupke tenisice. Ugodan i rastezljiv, mrežasti gornji dio nosi neobičan Hello Kitty print za divan stilski iskorak.

Bilo da se igraju u dvorištu ili istražuju u kući, mališani će se osjećati udobno i imati podršku zahvaljujući dizajnu koji se navlači i fleksibilnom potplatu. Prepoznatljivi školjkasti dizajn prstiju omogućuje čak i najsitnijim trendseterima da odaju počast bogatom nasljeđu sporta.

Više detalja o novim adidas modelima potražite na LINKU!