FOTO by Zara Home

Kids

Mickey Mouse i Bambi, glavni su akteri vesele i razigrane Zara home kolekcije za djecu

Krešimir Šustić 23. srpnja 2020.

Šarmantni junaci zbog kojih ćemo se rastopiti kao šećer!

Pri kupnji stvarčica za naše najmlađe, najviše se baziramo na udobnost koju im pružaju, kao i na osjećaju slatkoće koji nas prođe čim ugledamo te preslatke malene tenisice ili odjevne predmete kojima je uistinu teško odoljeti.

Posebnu draž imaju oni komadi koji su dodatno ukrašeni motivima nekih od popularnih crtanih likova, s kojima smo još od djetinjstva proživljavali najdublje emocije.

Jedan od takvih junaka je i lane Bambi, koji iz perspektive životinja prenosi prekrasnu priču o životu, ljubavi i smrti, te nas rasplače svojom naivnošću i dobrotom svaki put kada pogledamo crtani film.

Zara Home brend s kućnim potrepštinama, odlučio je njega i Mickey Mousea kao glavne aktere uvrstiti u novu kolekciju za djecu koja je bogata artiklima za plažu, kao i onim kućnim za spavanje ili objedovanje.

Plišane i jednodijelne Mickey pidžame za bebe, poncho za plažu i podbradnik za hranjenje sve su ono što je potrebno našim najmlađima kako bi na svakom koraku bili opskrbljeni najpotrebnijim stvarčicama ukrašenim sa šarmantnim likovima.

Posteljina i deka s motivima Bambija, cijele će noći grijati naša malena klupka sreće, te im svakako pomoći da snuju samo one najljepše snove.

Naše favorite izdvojili smo u galeriji koja slijedi, a za više detalja i online kupovinu posjetite službeni web shop.