FOTO by H&M

Dom

Mickey Mouse džemper iz H&M-a je najbolji božićni poklon za kućnog ljubimca

Krešimir Šustić 09. prosinca 2020.

Trendi stvarčica za izlaske u šetnju kojoj je teško odoljeti

Zimska kolekcija odjeće, obuće i modnih dodataka već neko vrijeme krasi izloge, police i web shopove trgovina diljem Lijepe naše.

Znamo da u najhladnijem godišnjem dobu prevladavaju svi oni neodoljivi pleteni komadi koji nam pomažu da svaki naš izlazak iz kuće bude udoban i popraćen toplim odjevnim predmetima.

Dok mi neometano uživamo u zimskim modnim čarima, naši četveronožni kućni ljubimci sanjaju o mekanim i cozy stvarčicama koje će ih ugrijati.

Švrljajući internetom, naletjeli smo na velik broj zanimljivih dodataka za naše pse koji će im period u godini popraćen niskim temperaturama učiniti boljim.

Upečatljive stvarčice u posljednje vrijeme su postale izrazito popularne, što nas izrazito veseli jer smo postali pravi kolekcionari trendi krpica za naše životinjice.

Posebno nas se dojmio džemper koji smo pronašli na web shopu brenda H&M i istog smo ga trena stavili na listu poklona koje ćemo ove godine postaviti ispod božićnog drvca za najveselijeg člana obitelji.

Neodoljivi primjerak dolazi u sivoj boji, napravljen je kako bi svaka šetnja bila baš poput one na svjetskoj modnoj pisti, a krasi ga neodoljivi lik Mickey Mousea.

Ovaj preslatki model koji će osigurati toplu zimu vašem ljubimcu možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili online kupovinom klikom na LINK.