FOTO by Zara

Moda

Mickey Mouse dječje tenisice s glitterom nezaobilazan su ZARA novitet!

Krešimir Šustić 05. kolovoza 2020.

Dolaze u veličinama od 27-39...na vama je da odlučite hoćete li ih priuštiti svojoj djevojčici, sebi ili objema

Mickey Mouse je jedan od onih crtanih likova kojeg jednako vole i starije i mlađe generacije, stoga nas ne čudi da je upravo on najviđeniji junak kojeg nosimo kao upečatljiv detalj na odjeći, obući i modnim dodacima.

Brojni high street brendovi uvrstili su ga u svoju ponudu kako bi modnim kombinacijama koje nosimo svakodnevno dodali dozu razigranosti, te probudili dijete koje čuči u svima nama.

Među novitetima koji su osvanuli na policama trgovina i na web shopovima, pronašli smo visoki model tenisica kojem će velike i malene fashionistice teško uspjeti reći ne.

Radi se o visokom dizajnu šljokičastog primjerka s povišenim potplatom koji smo upecali u Zari, a s obzirom na to da dolaze u veličinama od 27-39, na vama je da odlučite hoćete li ih priuštiti sebi ili svojoj djevojčici.

Glavnu ulogu na istima dobio je najpopularniji mišić na svijetu, koji će svojom veselom pojavom izmamiti osmijehe na lice svakom tko ih zamijeti na gradskim ulicama.

Stylish komad je idealan za nove školske pobjede malenih princeza najesen, te za pokazivanje ljubavi koju gaje prema modi i istančanom stilu.

Odrasle dame mogu ih iskoristiti u casual kombinacijama za kojima posežu prilikom odlaska na subotnju špicu ili na kavu s omiljenim prijateljicama.

Ukoliko su vas se dojmile i probudile u vama osjećaj sreće, to je očiti znak da ih morate uvrstiti u garderobu za nadolazeću sezonu kupnjom preko LINKA.