FOTO by Disney

Moda

Mickey Mouse Crocsice – za sve odrasle fanove kultnog crtanog junaka!

Viktoria Mikulić 18. lipnja 2024.

Idealne za bezbrižne ljetne dane...

Svestrane i kvalitetne, Crocs su kultne klompe koje za mnoštvo ljudi predstavljaju najdražu ljetnu obuću jer svojom udobnošću pružaju osjećaj hoda po oblacima.

U njima je svaki korak lak, a upravo to i jest poanta ljeta, da se osjećamo bezbrižno u svakom trenutku i da nas ništa ne opterećuje. Ako se uskoro spremate na godišnji odmor, sigurni smo da već lagano pripremate ili planirate kupnju svih potrebnih stvarčica, a osobito kupaće kostime i ljetnu obuću.

Nove Mickey Mouse crocsice za istinske ljubitelje Disney likova i udobne obuće

Crocsice nikada nisu bile naš prvi odabir jer jednostavno ne možemo prožvakati njihov dizajn, ali moramo priznati da su zaista udobne. Ovog puta, u Disney online trgovinu stigao je model Crocsica kojima ni sami ne možemo odoljeti.

Nove Crocs klompe sada dolaze s printom Mickeyja Mousea. S razlogom ih obožavaju roditelji i djeca, jer su lako nosive i jednostavno se čiste.

Crocsice u Mickey Mouse izdanju za bezbrižan dan na plaži!

Iako smo na prvu zaključili da je riječ o primjerku za djecu zbog motiva omiljenog Disney lika, ove Crocsice rezervirane su za odrasle ljubitelje najdražeg cartoon junaka koji će ih s radošću pratiti kroz sve ljetne avanture. Od ležanja na plaži, ispijanja koktela u društvu ili čitanja omiljene knjige na terasi, u ovim Crocsicama osjećat ćete se kao da ste bosi.

Ako poznajete jednu odraslu osobu koja je u duši i dalje dijete, a pritom voli Mickeyja i plavu boju, ne propustite saznati više detalja na Disney stranici.