FOTO by House / Amazon

Moda

Mickey Mouse cozy ogrtač za ispijanje prve jutarnje kave!

Daria Lovrić 30. rujna 2022.

Kišni dani su idealni da uskočimo u ovaj neodoljivi primjerak i uživamo!

Već smo lagano ušetali u jesenski period iako sudeći po temperaturama, imamo osjećaj da je ljeto završilo jako, jako davno. Vrijeme je da se prilagodimo nižim temperaturama i oplemenimo garderobu cozy toplijim odjevnim komadima.

Mickey Mouse ogrtač 1
Mickey Mouse ogrtač

U nekoliko narednih mjeseci sve ćemo više vremena provoditi u udobnosti vlastitog doma, grijući se ispod toplih dekica i bingajući omiljene serije na Netflixu.

Osim trendi jesenskih modela haljina, suknji i pletenih pulovera, svoje ormare bismo trebali obogatiti novim pidžamama, trenirkama i svim fluffy stvarčicama uz koje ćemo se osjećati slobodno i ugrijano. Tanke spavaćice zamijenit ćemo onima dugih rukava i sve češće ćemo posezati za mekanim dekicama i kućnim ogrtačima kako bi nam bilo što toplije.

Disney ikona ukrasila novi House bademantil!

Unutar nove kolekcije brenda House pronašli smo predivan, mekani i topao ogrtač s Mickey Mouse detaljima koji će uljepšati naša jutra dok ispijamo prvu jutarnju kavu, ali i večeri dok grickamo kokice i čitamo omiljenu knjigu.

Mickey Mouse ogrtač 2
Mickey Mouse ogrtač

Ovaj će ogrtač biti naš favorit tijekom najhladnijih dana. Posebnu čar daje mu lik omiljenog nam mišića, kultnog Mickeyja i nježno ružičasta fluffy tkanina u kojoj ćemo se osjećati ugrijano i zaštićeno.

Uz ovaj Mickey Mouse ogrtač potrebne su vam jedne čupave papuče kojima ćete ugrijati svoja stopala u najhladnijim danima, šalica vrućeg napitka i najdraža osoba koja će s vama cijeli vikend ljenčariti.

 Mickey Mouse grijač za šalicu i šalica
Mickey Mouse grijač za šalicu i šalica

Kako bi vaša kava, kakao ili omiljeni čaj ostali topli pronašli smo preslatki grijač za šalicu Mickey Mouse, koji će u tandemu s ogrtačem uljepšati vaša jutra čak i ako niste morning person.

Svoj ogrtač potražite na prodajnim mjestima ili preko web trgovine House, po cijeni od 229 kuna, a grijač i šalicu pronašli smo na Amazonu po cijeni od 21,49$.