FOTO by shopdisney.com

Dekor

Mickey Mouse čaše u festive izdanju idealne su za blagdansko nazdravljanje!

Daria Lovrić 12. prosinca 2022.

Božićni i Disney motivi čine savršen dodatak vašem stolu!

Započelo je najuzbudljivije doba godine i pred nama su mnoga svečana događanja i druženja s najmilijima. Nema ništa ljepše od kapljice omiljenog pića koje će zaokružiti blagdanski ručak stoga je važno posebnu pažnju posvetiti i samom dekoriranju stola te odabiru čaša.

Mickey Mouse božićne čaše 1
Mickey Mouse božićne čaše

Izgled pribora za jelo, čaša i tanjura može itekako poboljšati cjelokupan dojam i stvoriti posebnu atmosferu. Jednako kako božićni duh unosimo u svoj dnevni boravak i spavaće sobe, vrijeme je da se pozabavimo i posuđem jer ćemo narednih nekoliko tjedana provesti u druženjima za blagdanskim stolom.

Na prvom blagdanskom partiju želimo imati ove čaše!

Kako biste sa svojom obitelji i prijateljima nazdravili za sve dosadašnje i buduće lijepe trenutke i dočekali blagdane, pronašli smo presladak božićni set desertnih čaša koji će oduševiti sve ljubitelje Božića, ali i preslatkog Mickeyja.

Mickey Mouse božićne čaše

Božanstven par čaša krasi niz lampica u boji, ukrasne crvene mašne i grančice božikovine naglašene malim crvenim ikonama Mickeya čineći najslađu dekoraciju vašeg blagdanskog stola.

U njima možete piti vino, gin tonic, aperitiv ili neko drugo omiljeno piće. Najvažnije je da nazdravljate s voljenim osobama i lijepim trenucima. Iako će nadolazeći period biti ispunjen smijehom i veseljem, od samog pogleda na ovaj presladak set raspoloženje će vam se još više popraviti.

Mickey Mouse božićne čaše

Božanstvene Mickey Mouse čaše dolaze u setu od 2 komada, po cijeni od $29.59, a možete ih naručiti putem Shop Disney web trgovine. Svojim će neodoljivim dizajnom unijeti toplinu i veselje u svako druženje.