Moda

Mickey, Minnie, Paško Patak i Pluton ukrasili dva Zarina noviteta!

Viktoria Mikulić 19. veljače 2020.

Disney likovi oplemenili su modne dodatke poznatog brenda! Svakodnevno nailazimo na toliko preslatkih stvarčica koje su većinom rezervirane za djecu, stoga nije ni čudno što ponekad žudimo za vraćanjem u djetinjstvo. Ima dana kada smo čak malo i zavidni tim današnjim mališanima koji se novim tenisicama vesele kao što smo mi jednoj jabuci. No dobro, […]

Disney likovi oplemenili su modne dodatke poznatog brenda!

Svakodnevno nailazimo na toliko preslatkih stvarčica koje su većinom rezervirane za djecu, stoga nije ni čudno što ponekad žudimo za vraćanjem u djetinjstvo. Ima dana kada smo čak malo i zavidni tim današnjim mališanima koji se novim tenisicama vesele kao što smo mi jednoj jabuci.

No dobro, sretni smo što naši klinci mogu uživati u svim tim blagodatima. Jedino što nas brine je ogromna ponuda pa više ne znamo što odabrati, jer već za nekoliko sati izađe nešto još zanimljivije.

Stoga je bitno kupovati pametno, a Zarine cijene još uvijek su donekle pristupačne pa se često i odlučujemo upravo za njihove divne proizvode.

Zara 139,00 kuna

Upravo smo naišli na Disney torbicu i tenisice za naše najmlađe. Oba noviteta dolaze u bež boji, a uz kultne Mickey i Minnie Mouse krase ih i Paško Patak i pas Pluton.

Zara 199,90 kuna

Pamučna torbica ima podesivi remen tako da se može nositi u ruci ili preko ramena, a njezina cijena iznosi 139,90 kuna. Tenisice dolaze s potplatom kojeg s bočne strane krase dvije crne crte dok je gornji dio rezerviran za crtane likove.

Ako mislite da bi ih vaša dječica nosila, možete ih pronaći po cijeni od 199,90 kuna.

Oba Zarina komada nalaze se na linku.