FOTO by Loungefly

Moda

Mickey mini ruksak duginih boja prava je mala atrakcija!

Antonija Andabak 13. kolovoza 2020.

Čak je i unutrašnjost ruksaka ispunjen duginim bojama u pastelnoj kombinaciji!

Voljeli bismo reći da je ovaj ruksak u svom veselom izdanju namijenjen samo mališanima, ali ne-on je toliko neodoljiv u svojoj infantilnoj izvedbi da ga želimo nositi svaki dan, ma gdje god pošli!

Mini ruksak ikonskog Disney lika impresivnog dizajna s prepoznatljivim Mickey ušima, štosan je detalj koji postavlja ovaj accessoriese na tron jednog od najljepših predstavljenih Mickey Mouse modnih detalja! Pastelne dugine boje oblikuju lik Mickey Mousa na crnoj podlozi, daju originalan kontrast kada je riječ o detaljima koji kradu poglede.

Loungefly X Disney Mickey Mouse kolaboracija, izdala je prvu rainbow kolekciju upravo u gore spomenutim, nježnim tonovima, pa osim dojmljivog ruksaka, u ponudi se mogu pronaći novčanik i torbica s ručkom u jednako iuzbudljivom dizajnu.

Vanjski dio ruksaka izrađen je od mekane eko kože, a unutrašnjosti se također dala posebna pozornost pošto je isti cijeli ispisan riječima Mickey Mouse u dijagonalnim prugicama, naravno-u duginim bojama! Iako ga krasi epitet “mini”, u ovaj ruksak stanu sve stvari koje su vam potrebne za ispunjavanje dnevnih obaveza.

Euforija koja opravdano obuzima svaku shoppingholičarku, ujedno obožavateljicu Mickey Mouse accessoriese-a nagnat će na kupnju ovog preslatkog ruksaka, no ostali smo pomalo razočarani što se isti ne dostavlja u Hrvatsku.

Ipak, pronašli smo savršene Mickey Mouse ruksake na stranici The Little Things koja nudi jednako atraktivne Loungefly Mickey ruksake u drugim bojama, sličnog dizajna, a dostava se vrši u Hrvatsku.

Ponudu možete pogledati OVDJE.