FOTO by Vivre.hr

Dom

Mickey lunch box i boca za vodu čine savršen set za užinu!

Antonija Andabak 30. kolovoza 2020.

Vivre set za užinu s Mickey Mouse printom možete kupiti pojedinačno ili zapakiran u setu!

Koliko puta ste eskivirali doručak jer pri ruci niste imali adekvatan lunch box u koji bi stala hrana koju ste planirali ponijeti na posao. Znamo, i nama se dogodilo nekoliko puta. Možda bi problem bio riješen kada biste imali jednu preslatku posudu koju nećete ni u ludilu zaboraviti ponijeti rano ujutro na posao ili izlet!

Imamo pravo rješenje za vas! Upravo smo na web shopu Vivre, jednom od najpoznatijih web shopova namještaja i opreme za savršeno uređen dom, pronašli posudu za užinu s printom Mickey Mousa!

Crna posuda izrađena od kvalitetnog materijala te crveni poklopac na kojem se smiješe klasične Mickey Mouse “face”, šarmantan je dio seta za užinu kojeg se isplati kupiti!

Kako smo spomenuli da je lunch box dio seta za užinu, drugi dio čini Mickey Mouse boca za vodu koju sigurno nećete zaboraviti ponijeti sa sobom jer zaista, zašto bi?

Umjesto da muku mučite i tražite bočice u koju ćete nasuti omiljeni napitak, Mickey Mouse bočicu zasigurno nećete zaboraviti ponijeti i uživati u stjecanju zdrave navike dovoljnog unosa tekućine.

Cijena posude za užinu iznosi 101,99 kn, a uz nju dobijete vilicu i pregradu u koju možete staviti sušeno ili svježe voće, krekere ili tostirani kruh. Cijena bočice za vodu je ista – 101,99 kn u koju možete nasuti 400 ml tekućine.

Odlična ponuda je kreirana cijena seta lunch boxa i bočice koja iznosi 180,00 kn. Bilo da kupujete za sebe ili nekome za rođendan, sigurni smo da Mickey Mouse set za užinu prilika koja se ne propušta!