FOTO by Women’secret

Moda

Mickey i Minnie u glavnoj ulozi nove cozy Women’secret kolekcije!

Daria Lovrić 22. studenoga 2023.

Disney noviteti su sve što nam treba za lijene zimske dane...

Nošenje pidžama i ogrtača u vlastitom domu postalo je gotovo univerzalna praksa iz nekoliko ključnih razloga. Prvenstveno, pidžame pružaju izuzetnu udobnost.

Mickey Mouse pidžama 1
Mickey Mouse pidžama – 29,99 €

Većina nijh izrađena je od mekih materijala poput pamuka ili flanela, čime stvaraju cozy osjećaj koji nam pomaže da se nakon napornog dana opustimo uz šalicu vruće čokolade.

Mickey Mouse papuče – 16,99 €

Osim pidžama, u omiljenu „kućnu“ odjeću u zimskim mjesecima spadaju i fluffy ogrtači, vestice, a obavezan dodatak su i kućne papuče.

Mickey Mouse jastuk – 14,99 €

Women’secret je španjolski brend donjeg rublja, pidžama, kupaćih kostima i drugih ženskih intimnih i udobnih komada odjeće. Ovaj brend, osnovan 1993. godine, poznat je po svojoj raznolikosti proizvoda koji su prilagođeni različitim stilovima i ukusima žena.

Mickey Mouse pidžama 2
Mickey Mouse pidžama – 25,99 €

Brend se često ističe inovacijama u dizajnu i koristi kvalitetne materijale kako bi osigurao udobnost i stil.

Minnie Mouse ogrtač – 25,99 €
Mickey Mouse kišobran – 14,99 €

Do sada smo već nekoliko puta pisali o preslatkim odjevnim komadima i dodacima s omiljenim crtanim likovima poput Snoopyja i čarobnjaka iz Hogwartsa, a sada je vrijeme za Disney novitete.

Glavni akter nove cozy Women’secret kolekcije

Women’secret oduševio nas je predivnom Mickey i Minnie Mouse kolekcijom koju krase razigrani mišići.

Mickey Mouse toaletna torbica – 17,99 €

Unutar nove kolekcije može se pronaći mnoštvo predivnih odjevnih komada poput dugih pidžama, cozy dekica i jastuka, ali i fluffy kućnih papuča te neodoljivog accessoriesa.

Mickey Mouse pidžama 3
Mickey Mouse pidžama – 29,99 €

Dvodijelne pidžame vrhunske kvalitete, napravljene od baršunastog mekog materijala pružit će vam udobnost u hladnijim noćima.

Mickey Mouse pidžama – 25,99 €

Naš favorit je spavaćica s kapuljačom koju krasi voluminozna crvena mašna i uši te lik vesele Minnie.

Mickey Mouse pidžama 4
Minnie Mouse spavaćica – 25,99 €

Kako bi vaša stopala uvijek bila zagrijana uz 3D spavaćicu i tajice iskombinirajte preslatke Mickey Mouse kućne papuče ili se dok bingate omiljenu Netflix seriju prekrijte fluffy dekicom.

Mickey Mouse papuče – 16,99 €
Mickey Mouse deka – 27,99 €

Ovi Disney odjevni komadi simboli su udobnosti i vaše će opuštanje u zimskim danima učiniti ugodnim. Cijelu ponudu pogledajte putem Women’secret web trgovine, a naše favorite u nastavku: