FOTO by www.mayer.sg

Dekor

Mickey i Minnie Mouse ventilatori ljubav su na prvi pogled!

Viktoria Mikulić 15. srpnja 2021.

Najzaljubljeniji Disney par ovog se puta pojavio u svrsi hlađenja...

Sve što nam je potrebno ovih dana zove se OSVJEŽENJE. U bilo kojem smislu, doslovno. Osvježavajuće piće, hladan tuš, klima uređaj, ventilator. Što god odjenemo, za desetak minuta već se poželimo presvući jer su vrućine jednostavno neizdržive i tražimo instant rješenje. Većinom ono što pronađemo brzinski, možda nije na kraju ono najbolje, no ono što smo upravo ugledali, zaista jest.

Mi vam nećemo samo pomoći da se adekvatno rashladite, već i da ukrasite svoj interijer, te ćemo vam pritom popraviti raspoloženje. Mickey i Minnie Mouse omiljeni su cartoon likovi koje poznati brendovi koriste gotovo u svakoj novoj kolekciji. Iz godine u godinu, njihova popularnost stalno raste stoga ne čudi da su ih ovi genijalci odlučili upotrijebiti i kao motiv na ljetnim ventilatorima.

Gdje god ih postavili, najzaljubljeniji par ispunit će svaku svrhu. Praktični su za nošenje na putovanje, izgledaju božanstveno u crno-crvenom ruhu s točkicama, a moguće ih je dostaviti u Hrvatku. Što na više treba za osvježenje?!

Osim što dolaze u dva šarmantna izdanja, također ih je moguće naručiti u dvije veličine. Mini verzije su toliko preslatke da ih jednostavno moramo imati, no klasična veličina ipak će nas više rashladiti.

Kod standardne veličine, možete odabrati između 3 brzine. Nadalje, neke od karakteristika su lijeva i desna auto-oscilacija na 60°, podesiva glava nagiba okomito do 90°, odvojivi prednji štitnik za jednostavno čišćenje i stražnja ručka za jednostavno nošenje. Naručiti ga možete putem LINKA po cijeni od $69.00.

S ruge strane, mini izdanje dolazi s baterijom i upravlja se jednm gumbom. Ovaj travel size model akođer ima 3 odabira brzine, a praktičan je za svako putovanje. Njegova cijena iznosi $19.90.

Najslađe ljetno osvježenje je nadohvat ruke!