FOTO by adidas.com/us

Kids

Mickey i Minnie Mouse tenisice za najmlađe ljubav su na prvi pogled!

Viktoria Šafranić 08. lipnja 2021.

Šarmantne - premalen epitet za njih...

Nema tih cipela na ovom svijetu koje bi mogle zamijeniti onaj osjećaj kada smo bosi. No ipak, postoji određene obuća koja nam pruža približan doživljaj, kao što su udobne tenisice i eventualno kućne papuče.

Kao što za sebe želimo najbolje, tako u dvostrukoj mjeri brinemo za svoje najmlađe i želimo da se u svakom trenutku osjećaju sigurno, opušteno i sretno.

Naša dječica bi najradije bosih nogu izletjela iz kuće svaki put kada se upute na igranje, no mi smo pronašli tenisice uz koje će postići gotovo isti efekt.

Adidas noviteti najbolja su stvar koju smo vidjeli u posljednje vrijeme. Mekane, fleksibilne i lako se navlače, potrebno je samo 30 sekundi od vremena obuvanja do izlaska iz kuće. Prva stvar na koju obraćamo pažnju prilikom kupnje dječje obuće su vezice jer znamo koliko je to komplicirano, a srećom ovaj ih bajkoviti model nema.

Adidas superstar tenisice osigurat će bolji osjećaj od bosih nogu, a čak i da nisu toliko udobne, svejedno bismo ih kupili jer ne možemo odoljeti motivu kultnih cartoon likova – Mickey i Minnie Mouse.

Najzaljubljeniji Disney par pojavljuje se na prednjoj strani. Minnie je u kombinaciji s mašnicom i crvenom bojom rezervirana za djevojčice, dok su Mickey i crna boja spoj za dječake. Tu su i tri prepoznatljive crte sa strane koje dodatno naglašavaju moć brenda.

Njihova cijena iznosi $45, a mi se nadamo da će uskoro stići i u naše trgovine.

#najslađa IGRA DARIVANJA

U suradnji s petkom i dobrim raspoloženjem, jednu sretnicu nagradit ćemo s adidas x Minnie Mouse dječjim tenisicama (vel. 27.5-33.5). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica je Branka Batricevic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju!