FOTO by Disney

Dekor

Mickey i Minnie Mouse – najslađi plišanci u uskršnjem izdanju!

Viktoria Mikulić 16. veljače 2024.

Najzaljubljeniji par u novom ruhu nalik zečićima!

Uskrs nam ove godine stiže ranije, već krajem ožujka, stoga ne čudi što već sada škicamo web trgovine u potrazi za ljupkim home dekorom poput zečića, pisanica, maslinovih grančica i ostalih uskršnjih dekoracija.

Mickey i Minnie Mouse, najzaljubljeniji Disney par uvijek je u modi i gotovo da nema kućanstva u kojem se ova dva famozna lika ne nalaze. Osim što se pojavljuju u crtanim filmovima, Mickey i Minnie danas su posvuda – na odjevnim predmetima, modnim dodacima, kao motivi na namještaju, u kuhinji i ostalim kućnim potrepštinama.

Ipak, najdraži su nam oni jednostavni, Mickey i Minnie plišane igračke. Na Disneyevom službenom web shopu pojavili su se u uskršnjem ruhu i sigurni smo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Jednako će razveseliti i velike i male, a u nastavku donosimo i njihov opis:

Mickey se uživljava u ulogu uskršnjeg zeca s ovom preslatkom mekanom igračkom. Njegovo meko odijelo ima veliku mašnu i pahuljasti rep.

Ako želite iznimno sretan i veliki zagrljaj u svakom nadolazećem danu, ne tražite dalje od ovog ljepotana. Cijena plišanog Mickeya iznosi £ 22.00, a pronaći ga možete na LINKU.

S ovom mekanom igračkom Minnie Mouse koja je radost na prvi pogled, cijele dane bismo mogli skakutati livadom noseći je u svojoj košari.

Njezino krzneno odijelo zečića omogućit će vam da se tijekom cijele sezone mazite uz ovu proljetnu slatkicu. Također je možete pronaći po cijeni od £ 22.00 putem web trgovine.