FOTO by Disney

Moda

Mickey i Minnie Mouse modni dodaci bez kojih ne idemo na plažu

Krešimir Šustić 16. srpnja 2020.

Neodoljivo ljetno izdanje miša i mišice uz koje ćemo lakše podnositi vrućine!

Disneymanija je totalno zavladala svijetom, a za popularnim crtanim junacima kao da su poludjeli svi, od oni najmanjih koji tek upoznaju čaroliju crtanog mogula, pa sve do onih odraslih kojima je isti obilježio djetinjstvo.

Zahvaljujući brojnim suradnjama, proizvode s popularnim likovima možemo pronaći u trgovinama brojnih high street brendova, no najdraže nam se vratiti tamo gdje sve počinje, na službeni web shop izdavačke kuće.

Kako bi i mi i naši najmlađi i preko ljeta ponosno pokazali da smo zaljubljenici u Mickeya i Minnie, zavirili smo u ponudu ljetnih dodataka za plažu, te izdvojili nekoliko sitnica koje su nam prijeko potrebne za ljetovanje.

Najpotrebniji i glavni dodatak za plažu je prigodan ceker u kojem ćemo nositi sve one stvarčice bez kojih ne možemo zamisliti hvatanje preplanulog tena i kupanje u moru.

Plavo bijeli klasičan primjerak s glavom popularnog mišića ili varijanta koja je spoj košare i klasične torbe s motivom šarmantne mišice, praktična su rješenja u koja možemo pospremiti neki od šarenih ručnika, kako bi i na suncu pokazali koji tim smo odabrali.

Kako bi svoje tijelo hidratizirali i zaštitili tijekom povišenih temperatura, potrebno je piti dovoljnu količinu vode koja će na plaži stajati u neodoljivoj crvenoj bočici, te koristiti zaštitu za glavu u obliku šilterica koje su i za velike i za one malene.

Stvarčice koje su nam se posebno svidjele možete pogledati u galeriji koja slijedi u nastavku.