FOTO by Disney

Dom

Mickey i Minnie Mouse drvene daske – dodatak koji želimo u kuhinji!

Krešimir Šustić 29. svibnja 2020.

Dosadni plehovi, bye-bye!

Moderno doba donijelo nam je mogućnost kupnje preko interneta ne samo modnih krpica i sličnog, već i mnoge druge stvarčice kojima možemo dekorirati naš dom i olakšati si svakodnevni život.

Ljudski izumi ponekad nas očaraju, a ponekad nas nasmiju do suza jer nam nije jasno tko bi tako nešto koristio, no, ovog puta predstavit ćemo vam nešto što ćete odmah poželjeti u svojoj kuhinji, makar vam samo stajalo kao ukras.

Poznato je da su Disney likovi zasjali na mnogim odjevnim predmetima diljem svijeta, a to nas uopće ne čudi, s obzirom na to da je riječ o junacima uz koje smo odrastali i sanjarili velike snove.

Najpopularniji među njima, definitivno su Mickey i Minnie Mouse, miš i mišica čije avanture pratimo skoro jedno stoljeće i uvijek nas iznova nasmiju i stvore toplinu oko srca.

$29.99

Na službenom web shopu brenda Disney, pronašli smo preslatke drvene daske koje su stvorene za sve ljubitelje crtanih likova i upravo su one ta stvar koja nam nedostaje u privatnoj kolekciji kojom odajemo počast legendama crtanog filma.

$69.95

Iako nam je žao koristiti ih kao kuhinjska pomagala, ovi statement predmeti nešto su što se ne događa svaki dan, stoga je ovo prava prilika da ih prisvojimo i ponosno izvadimo ispred gostiju prilikom večeri.

$69.95

Neke dolaze skupa s nožićima i viljuškama za rezanje, dok su druge zasebni komadi u obliku glava mišića i mišice koji izgledaju uistinu božanstveno.

$54.95