FOTO by www.mayer.com

Dekor

Mickey i Minnie mikser uz koje priprema slastica postaje naša omiljena aktivnost!

Viktoria Mikulić 28. travnja 2023.

Vrijeme u kuhinji od sada može biti još zabavnije…

Obožavate jesti gotovo sve vrste kolača, ali vam se često ne da spremati iste? Željeli biste svojim ukućanima i gostima pripremiti nešto sočno, no ne volite pretjerano boraviti u kuhinji. Evo načina kako da ponovno zavolite aktivnosti u kuhinji…

Tvrtka Mayer posvećena je lansiranju proizvoda koji vraćaju zabavu, inovativnost i uzbuđenje u kuhinju. Oni teže tome da kuhanje kod kuće postane kućanska aktivnost kojoj ljudi pristupaju s guštom.

Mi smo upravo pronašli proizvod koji će svakom povremenom kuharu izmamiti osmijeh na lice i nagnati ga da zasuče rukave i primi se posla. Riječ je o mikserima u Mickey i Minnie Mouse izdanju koji su ljubav na prvi pogled.

Riječ je o modelima koji dolaze sa zdjelama tako da vi nećete imati previše posla. Tu je i 6 brzina miješanja ovisno o tome trebate li samo zamutiti žumanjke i šećer ili istući snijeg.

Dok oni miksaju sve potrebne sastojke, vi možete uživati i diviti se njihovom dizajnu. U crveno crnom ruhu, uklopit će se u moderan i vintage stil uređenja.

Ako ne želite previše detalja, odlučite se za Mickey mouse mikser, a ako je točkasti print vaš omiljen uzorak, onda nemojte propustiti Minnie Mouse mikser u polka dot ruhu.

Uz ove miksere, i vaše će malene vrijedne ručice s radošću provoditi vrijeme u kuhinji, dok jaču stranu možete kasnije zadužiti za pranje suđa – jer netko mora obaviti i prljavi posao, zar ne.

Preslatki mikseri trenutno su na sniženju i cijena svakog iznosi $ 118.00, a pronaći ih možete putem online trgovine www.mayer.com!