FOTO by adidas.com/us

Moda

Mickey i Minnie matching T-shirti s potpisom adidasa za NJU i NJEGA!

Viktoria Mikulić 04. lipnja 2020.

Surfanje, plivanje, nogomet ili penjanje - koji sport vi i vaša jača polovica jednako volite?

Točno za dva i pol tjedna počinje ljeto, mnogima omiljeno godišnje doba. Činilo nam se tako daleko, a sad je doslovno iza vrata…Je li to zbog sunca, dužih dana, odlaska na more, godišnjeg odmora, laganije odjeće i obuće ili bez nekog posebnog razloga, no većina bi se složila da je sredina godine najbezbrižnije razdoblje u kojem uživamo punim plućima, svatko na svoj način.

Jedan od nezaobilaznih odjevnih predmeta ljeti su majice s kratkim rukavima. I dok su nekoć bile aktualne samo u ležernim prilikama, danas ih uz sako, košuju ili lagani baloner nosimo za posao, a dobrodošle su i u večernjim prilikama, osobito one u bijeloj boji.

S druge strane, crtani likovi koji su nam se odmalena uvukli pod kožu i dan danas nam izmame osmijeh na licu čim ih ugledamo, dolaze iz Disney svijeta i svi ih veoma dobro poznaju – Mickey i Minnie Mouse.

Ovaj nevjerojatan par pojavljuje se već desetljećima gotovo svugdje, a njihovu važnost prepoznali su i mnogi svjetski brendovi koji ih koriste u svojm kolekcijama kako bi potaknuli još efikasniju prodaju.

Adidas je u tom definitivno uspio s ovim lansiranjem matching T-shirta za nju i njega. Riječ je o četiri modela s kratkim rukavima koje krasi neponovljivi Mouse junaci.

Svaka majica označava određenu aktivnost, a na vama je da odlučite kojoj ste najviše privrženi – penjanju, igranju nogometa, plivanju ili surfanju. Savjetujemo da odaberete onaj sport u kojem oboje jednako uživate.

Dva modela dolaze u bijeloj boji, dok su druga dva sve boje, a sve ih krase prepoznatljive tri adidas crte.

Ležernog su kroja, stoga će se idealno uklopiti uz tajice, trenirku ili traperice. Njihova cijena iznosi $35, a više informacja o istima možete pronaći ovdje.