FOTO by Next

Kids

Mickey i Minnie haljina na tregere za najmlađe fashionistice

Krešimir Šustić 01. lipnja 2020.

Dobar stil stvara se od malih nogu!

Nekada je teško suzdržati se od kupovine, pogotovo onda kada ugledamo neki preslatki komad za naše najmlađe u kojima znamo da će izgledati kao čokoladni bomboni.

Naše princeze zaslužuju imati svoje malo carstvo ispunjeno trendi komadima koje ćemo im odjenuti u posebnim prilikama kako bi pokazali na koga su naslijedile smisao za modu.

Iako većinu puta mi sami biramo što će nositi, ponekad nas znaju iznenaditi svojim samostalnim odabirom, te nam tako potvrđuju da se dobar stil stvara od malih nogu.

Upravo takav jedan novitet koji nam dolazi s motivima najpopularnijeg miša i mišice na svijetu, pronašli smo na Next web shopu i odmah smo znali da je u pitanju stvarčica kojom će se i mame i kćeri oduševiti te je odmah prigrliti.

Radi se o crnoj traper haljini na tregere s gumbima s ponekim detaljem crvene boje koja je idealna za nadolazeću sezonu jer se bez problema kombinira uz sandale i tenisice, te uz običan jednobojni t-shirt.

Tako će vaše malene ljepotice moći skupa s vama zablistati u večernjim šetnjama po rivi koje će biti popraćene stylish krpicama za kojima će se svi okretati.

Ovaj jedinstveni i preslatki model od bezvremenskog klasika možete nabaviti klikom na LINK i počastiti svoju princezu nečime što će joj usaditi ljubav prema modi.