Moda

Mickey euforija u znaku Desigual ruksaka i torbice koje ćemo nositi čitavu godinu!

Antonija Andabak 02. lipnja 2021.

Mnoštvo uzoraka, geometrijskih linija, patchwork dodataka...

Poznavatelji odjeće, obuće i accessoriesa s potpisom Desiguala, nepogrešivo mogu prepoznati dizajn kojim se ovaj proslavljeni španjolski brend proslavio. Mnoštvo uzoraka, geometrijskih linija, patchwork dodataka, te naizgled nespojive kombinacije boja, samo su dio vesele priče s bezbroj uspješnih kolekcija kojim nas je Desigual do sada počastio.

Baš kao i mnogi brendovi, Desigual je prošle i ove sezone uzastopce izbacivao one komade koji prate trendove u kojima mnoge fashionistice istinski uživaju, osobito kada je riječ o Mickey uzorku kojeg se ne mogu zasititi i zbog kojeg se modni prioriteti mijenjaju.

Krem ruksak s printom Mickeyja na vrhu te u kutu poput strip isječka, te torbica istog dizajna samo je pokazatelj da je Desigual i dalje maštovit pri lansiranju modnih dodataka koje oduzimaju dah!

Kako smo i predvidjeli, ovaj se accessories može bez problema nositi čitavu godinu i to više sezona jer je rađen od mekane umjetne kože visoke izdrživosti te može pratiti i teže teksture kaputića za hladnije vrijeme, balonera za prijelazno vrijeme, a ljetni period kao stvoren je za pokazivanje ovih predivnih modnih dodataka!

Ruksak krem nijanse, preklapa se pri vrhu te je užeg dizajna što ne znači i manje mjesta, jer ovaj model prati prepoznatljivu liniju užih i viših ruksaka koje nesumnjivo, gdje god ih ugledali, priča Desigual priču.

Torbica na preklop novi je fashion ulov i komad kojeg je lako kombinirati uz traperice, casual T-shirt majicu te sako, a savršeno će pristajati nezaobilaznim odijelima čime ćete unijeti veselje u svoju pojavu!

Ovisno o prigodi, ova torbica se transformira iz opuštenog modnog dodatka u više šminkerski i to pomoću remena gdje možete birati između onog širokog za relax varijante i tankog srebrnog lanca za malu dozu glamura.

Na stranici ovog razigranog, za ljeto idealnog modnog brenda, checkirajte cijenu i naručite svoj primjerak!