Moda

Michael Kors voćna kolekcija nema konkurencije

Krešimir Šustić 18. veljače 2020.

Tim limun ili tim višnja? Ti biraš! Dolaskom sunčanih i toplijih dana sve nam se čini ljepše i sretnije. Zaljubljenice u modu daju si oduška u eksperimentiranju modnim odabirima koji u većini slučajeva izgledaju odlično. Upravo takve novitete koji su stvoreni da odskaču donosi nam poznati američki brend. Neodoljive salonke i natikače dolaze u dva […]

Tim limun ili tim višnja? Ti biraš!

Dolaskom sunčanih i toplijih dana sve nam se čini ljepše i sretnije. Zaljubljenice u modu daju si oduška u eksperimentiranju modnim odabirima koji u većini slučajeva izgledaju odlično.

Upravo takve novitete koji su stvoreni da odskaču donosi nam poznati američki brend. Neodoljive salonke i natikače dolaze u dva razlilita modela s omiljenim voćem. Bijela kombinacija s višnjom prava je poslastica na našem modnom radaru i pravo je osvježenje za jednobojne outfite.

Zarine točkaste slingbacksice s mašnom apsolutni su must-have!

Dašak optimizma odijelima ili haljinama dat će crni model s neodoljivim limunima koji je dizajniran da odskače. Iako se čine pomalo neobičnima, mi mislimo da su stvorene za pravu igru modom.

Sve ljubiteljice vitamina i voćka svoj primjerak možete nabaviti na LINKU.