Modni dodaci

Michael Kors SoHo torbica sa zakovicama spremna za proljeće!

Antonija Andabak 15. veljače 2021.

Unesite dašak New Yorka novom MK torbicom!

Uz nove, olakšane mjere socijalnog distanciranja, još uvijek nemamo slobodu i mogućnost putovanja na željene destinacije. Usprkos tome, nitko nam nije stavio zabranu na maštanje i želju da posjetimo jedne od najpoznatijih svjetskih gradova, poput New Yorka!

Posjetili ga ranije ili ne, ovo je prilika i da “ušparate” i možda baš tamo poharate butike među kojima Vam nikako ne bi smio promaknuti brend Michael Kors!

Ovoga je vikenda odabran idealan trenutak da se predstave torbice iz SoHo linije koje u svojim najljepšim primjercima odaju čast četvrti poznatoj po dizajnerskim imenima, trgovačkim lancima i it mjestima koje čine modnu utopiju mnogim ljubiteljicama lijepog, ekskluzivnog i naravno – skupog!

Michael Kors SoHo torbica – 2990,00kn

Četvrtasta torbica čvrstog dizajna, obogaćena je luksuznim zakovicama na poklopcu torbice, te sitnijim na obrubu iste.

Michael Kors SoHo torbica – 2990,00kn

Dugačak zlatni lanac primjetan je dodatak koji ovu torbicu čini još luksuznijom, iako kombinacija boje poput smeđe i svijetlo krem ili tamno plave, čine svoje u postizanju tog dojma!

Michael Kors SoHo torbica – 2990,00kn

Cijena iste je 2.990,00 kuna i dolazi u dvije prethodno spomenute nijanse od kojih smo izdvojili elegantnu tamno plavu s kontrastnim zlatim zakovicama!

Michael Kors SoHo torbica – 2990,00kn

19. veljače 2021., datum je kojeg valja upamtiti jer će iste tada biti dostupne za kupovinu. To su torbice koje donose dašak New Yorka, grada koji nikada ne spava i koji se pamti!

Kao šlag na tortu, vi se u tom gradu pojavite s torbicom koja označava vašu prvu stanicu prema tog modnoj meki!