FOTO by Michael Kors

Moda

Michael Kors natikače za ljeto – stylish modeli za dnevni i večernji look!

Viktoria Šafranić 15. svibnja 2020.

Život je ljepši uz ove šarmantne modele...

Američki brend proteklih je godina stekao enormnu slavu diljem svijeta te se svrstao na sam vrh najpoznatijih modnih mogula poput Jimmy Choo, Gucci, Prade, D&G i slično.

Iako mnogima i dalje nedostupni, moramo priznati da su njihovi artikli ipak povoljniji u odnosu na ostale svjetske marke i zaista i obični smrtnici poput nas mogu uštedjeti za jednu od MK glam torbica ili cipela.

Michael Kors mini ruksaci s kojima ćete ponosno koračati gradom

Nedavno su nas raspametili svojim mini ruksacima u četiri boje preko kojih je ispisan njihov logo, kao i šarmantnim modelom u crno-bijeloj varijanti.

Michael Kors mini ruksak – divan accessories koji jednostavno ne možemo ignorirati!

Iz tjedna u tjedan serviraju nam novitete koji plijene pozornost i teško je odlučiti se što nam je atraktivnije.

Budući da nam ljeto stiže za gotovo mjesec dana, počeli smo prikupljati garderobu u kojoj ćemo zasjati u najbezbrižnijoj sezoni. Proljetne komade se eventualno isplati kupiti ako su na sniženju, no ljeto definitivno nije izgubljeno i moći ćemo pokazati svoje božanstvene kombinacije kako na gradskom asfaltu, tako i na pješčanim plažama.

Nismo mogli ne proviriti u novu footwear kolekciju s potpisom Michael Korsa gdje smo ugledali prelijepe natikače. Od pastelnih boja poput nježno žute, plave i pink do modela za zakovicama i logotipom, vjerujemo da biste jedne rado imali uz sebe.

Zavirite u galeriju gdje smo izdvojili 7 must-have natikača i saznajte njihove cijene:

Sve MK natikače možete pronaći na linku!