FOTO by Michael Kors

Moda

Michael Kors mini ruksak sa zvjezdicama ove ćemo zime nositi ispod zvjezdanog neba!

Antonija Andabak 09. studenoga 2020.

Kako za dan, ovaj će ruksak biti presladak accessoriese u večernjim šetnjama jer hej...zvjezdica nikada dovoljno!

Kako se Božićno vrijeme bliži, a time i sav raskoš ukrašenih trgova, kao i balkona, prozora i borova u dvorištima koji ni malo ne zaostaju za gradskim eksterijerima, tako su mnogi spremni prošetati i uživati u božićnom ugođaju!

Ima li što ljepše od ispijanja čaše kuhanog vina i laganoj šetnji gradskim parkovima i trgovima svako doba godine, no ovo je hladnije doba, unatoč osjetljivoj situaciji, posebno i zaslužuje dodatnu pozornost.

Posebnu pozornost smo dodijelili smo, osim ugodnim večerima na zraku, i Michael Kors mini ruksaku koji je toliko presladak u svom mini izdanju s neodoljivom zvjezdanom uzorku, da smo ga istog trena stavili na fashion pijedestal svih modnih dodataka u koje smo se proteklih tjedana zaljubili.

Tamno sivi mini ruksak s kojeg se umjereno naglašeno svjetlucaju aplicirane zvjezdice, it je komad s kojeg pogled neće moć odvratiti sve fashionistice, sanjarke koje obožavaju uzorak na zvjezdice!

Osim pomalo razigranog efekta koji osigurava ovaj ruksak, dozu sofisticiranosti daje prepleteni remen koji akcentira i otkačenu stranu ovog accessoriese-a

Iako izgledom malen, pretinci osiguravaju praktično, a ujedno diskretno spremište svih vaših potrepština bez kojih ne izlazite iz kuće.

MK ruksak standardno je svojevrstan statusni simbol pa mnoge ljubiteljice skupih stvari ima barem jednu torbicu s potpisom ovog dizajnera čije su cijene poprilično paprene!

Paprena ili ne, nas je osvojio, a možda se uskoro nađe i nas sniženju te upecate ovaj zvjezdani modni dodatak, a kupiti ga možete OVDJE.