FOTO by michaelkors

Moda

Michael Kors mini ruksak s razlogom je pobrao sve modne ovacije!

Antonija Andabak 07. veljače 2021.

Love Letters najnovija je MK kolekcija gdje je ovaj mini accessories izazvao najveće zanimanje!

Modni brendovi obožavaju tematske kolekcije u kojima mogu pokazati svu raskoš znanja kojeg posjeduju! Kompleksnost cilja da se na vrijeme lansiraju komadi koji će izazvati oduševljenje, smanjuje se uz tim koji marljivo radi kako bi ta kolekcija bila nosiva, upečatljiva i jednom riječju – drugačija od drugih.

Michael Kors opet je uspio u tome, lansiravši Love Letters kolekciju među kojima je teško izdvojiti onaj, No.1 komad.

Ipak, jedan se modni accessories istaknuo među internom konkurencijom koji već neko vrijeme drži glavnu poziciju među svojom kategorijom, a riječ je o mini ruksaku s potpisom Michael Korsa u kojeg će se tako lako zaljubiti poznavateljice ovog brenda luksuznijeg modnog nivoa.

Michael Kors mini ruksak – 1890,00kn

Lagano ružičastih nijansi, na gotovo cijelom ruksaku otisnut je MK logo u suptilnom printu kako isti ne bi dominirao spram nježne nijanse ovog accessoriesea.

Michael Kors mini ruksak – 1890,00kn

Podesive ručke dozvoljavaju da ga nosite kao ruksak ili jednostavno kao torbicu preko prsa, a patentni zatvarač gotovo duž cijele torbice jednako tako omogućuje olakšano rukovanje te držanje esencijalnih stvari u dražesnoj torbici.

Michael Kors mini ruksak – 1890,00kn

Male dimenzije ruksaka ljubiteljice MK stvarčica nikada neće odvratiti od kupovine i unatoč tome što za svaki dan preferiraju glomaznije torbe ili ruksake, pronaći će valjan razlog da se počaste mini ruksakom iz nove MK kolekcije.

Michael Kors mini ruksak – 1890,00kn

Cijena ovog dražesnog accessoriese-a iznosi pozamašnih 1.890,00 kn i mogao bi biti vaš savršen poklon povodom Dana zaljubljenih, neovisno o tome jeste li u vezi ili ne…