FOTO by Mango

Moda

Metalik sandale s maksi mašnom dolaze u Mango režiji i mamac su za komplimente!

Daria Lovrić 21. kolovoza 2023.

Efektne ljubimice osvojit će plesni podij i upotpuniti svečani outfit!

Obuća predstavlja nezaobilazan element ženskog ormara, a ako bismo morali izabrati samo jedan komad koji odiše elegancijom i ekstravagancijom, definitivno bi izabrali upečatljive sandale na visoku petu.

Mango sandale s mašnom 1
Mango sandale s mašnom

U potrazi za modnim komadima koji privlače pažnju, fokus se usmjerava na cipele kao ključni element. Ljetna sezona donosi širok spektar živopisnih boja, metalik tonova te razigrane odjevne kombinacije, obuću i modne dodatke.

Mango sandale s mašnom 2

Mango ima najljepše sandale s predimenzioniranom mašnom!

Prošle godine, metalik trend doživio je svoj veliki povratak, a efektne komade najčešće u srebrnoj boji, nosimo se u posebnim prilikama. S njihovim ćete sjajem podići baš svaku kombinaciju, posebice ako dolaze u upečatljivom izdanju poput mango sandala s mašnom.

Mango sandale s mašnom

Nakon dva mjeseca izrazito visokih temperatura, ponovno se vraćamo sezoni svečanih događanja. Već smo krenuli u potragu za svečanim odjevnim kombinacijama za nadolazeće evente, a Mango krasotice su pun pogodak.

Efektne sandale s maksi mašnom i visokom petom od 8.5 centimetra upotpunit će vaš svečani outfit i svu pažnju usmjeriti na vaša stopala.

Možete ih pronaći unutar “capsule” kolekcije – limitirane edicije odjevnih predmeta napravljenih od vrhunskih tkanina te pažljivo izrađenih uzoraka kako bi se postigao vrhunski finalni izgled. Ova izuzetna kolekcija koncipirana je za posebne događaje i prilike.

Mango sandale osvojiti plesni podij i vjerujemo da će se za njima svi okretati. Već ih možemo zamisliti na svojim nogama, a ako su se i vama svidjele, za njih ćete morati izdvojiti 179,99 €, a možete ih pronaći na Mango web trgovini.