Merveillance expert fluide – omiljeni anti age saveznik mješovite kože!

Viktoria Mikulić 17. siječnja 2017.

Merveillance expert fluide “Naša su istraživanja naglasila ulogu vimentina, proteina koji igra ključnu ulogu u sastavu derme. U 2014. godini, to je otkriće dovelo do rođenja velike inovacije: Merveillance® expert linije protiv vidljivih bora, s glavnim aktivnim sastojkom – oleoaktivnim ekstraktom dnevnog ljiljana – koji dokazano djeluje na smanjenje bora i očuvanje čvrstoće kože. No, […]

Merveillance expert fluide

“Naša su istraživanja naglasila ulogu vimentina, proteina koji igra ključnu ulogu u sastavu derme. U 2014. godini, to je otkriće dovelo do rođenja velike inovacije: Merveillance® expert linije protiv vidljivih bora, s glavnim aktivnim sastojkom – oleoaktivnim ekstraktom dnevnog ljiljana – koji dokazano djeluje na smanjenje bora i očuvanje čvrstoće kože. No, ono što je nedostajalo u Merveillance® expert ritualu njege bio je proizvod koji će zadovoljiti i potrebe žena s mješovitom kožom. Tako je nastao inovativan korektivni fluid koji posjeduje sva anti-age svojstva Merveillance® expert njege, dok ujedno sužava proširene pore i smanjuje masni sjaj tena.’’

Aliza Jabès, CEO i osnivačica NUXE grupe

Za žene s mješovitom kožom, Laboratorij NUXE je udružio koncentriranu moć dnevnog ljiljana u borbi protiv starenja kože za popunjavanje bora i lifting efekt, u formulu s baršunasto matirajućim efektom, posebno stvorenim za korekciju mješovite kože. Mješovita koža je popunjena i vidljivo učvršćena, bez straha od masnog sjaja.

Anti-age djelovanje na čuvare mladosti kože

NUXE istraživanje omogućilo je podrobnije proučavanje 3 ključna dermalna proteina. Uz kolagen i elastin, NUXE je u svoja istraživanja uključio i vimentin, protein koji je do sada bio skoro neistražen u kozmetici, usprkos svojoj ulozi u izgradnji derme.

Kako starimo, ova 3 proteina postaju podložna promjenama koje potiču pojavu znakova starenja. Izvor inovacije bilo je otkriće cvijeta s izvanrednim moćima: dnevnog ljiljana. U kombinaciji s mimozom iz Konstantinopola, oleoaktivni ekstrakt dnevnog ljiljana štiti i obnavlja 3 ključna proteina mladosti kože – kolagen, elastin i vimentin. Merveillance expert fluide.

 

Dnevni ljiljan – izvanredan cvijet i izvanredna metoda ekstrakcije

Porijekom iz Azije, dnevni ljiljan procvjeta u zoru s prvim zrakama sunca i uvene sa zalaskom sunca, da bi sljedeće jutro ponovno procvjetao potpuno obnovljen, u obliku svježeg novog cvijeta. Nuxe je odabrao crveni dnevni ljiljan koji raste na nizozemskom otoku Texel, zbog njegovog bogatog sadržaja aktivnih molekula. Merveillance expert fluide.

Kako bi izdvojili suštinu ovih aktivnih molekula, u NUXE-u su se odlučili za metodu ekstrakcije bez upotrebe otapala, prirodnu metodu poduprtu s 20 godina iskustva u botaničkim uljima: oleo-eko-ekstrakcija.

Ova metoda uključuje mljevenje svih dijelova dnevnog ljiljana (stabiljke, latice i lišće) u prah. Taj prah se zatim pomiješa s uljem avokada i muškatne ruže prije filtracije. Finalni koncentrat rezultira s 12 aktivnih molekula kojima dominiraju flavonoidi, karotenoidi i nezasićene masne kiseline. Njegova učinkovitost potvrđena je s 3 NUXE patenta. Merveillance expert fluide.

NOVO! Korektivno anti-age rješenje za mješovitu kožu

Merveillance® expert fluide

Korektivni fluid protiv vidljivih bora

Kao rezultat hormonalne neravnoteže ili čimbenika poput stresa, cigareta ili zagađenja, sve više žena je pogođeno problemom mješovite kože. Mješovitu kožu prati prekomjerno izlučivanje sebuma na T-zoni, uz često vidljive proširene pore, a hranjivi proizvodi protiv bora znaju još dodatno naglasiti ove probleme.

Merveillance® expert fluid u jednom potezu popunjava bore i učvršćuje kožu, dok ujedno matira kožu i sužava proširene pore. Dnevni ljiljan i mimoza iz Konstantinopola targetiraju 3 ključna proteina mladosti kože, kao pomoć u borbi protiv vidljivih bora i gubitka čvrstoće. Merveillance expert fluide.

Nova generacija matirajućih aktivnih sastojaka – eksopolisaharida prirodnog porijekla – upija i emulzira sebum te na taj način matira kožu bez isušivanja i dodatno vidljivo poboljšava kvalitetu kože: pore su sužene, a tekstura kože je ujednačena.

Njegovu laganu i ultra-osvježavajuću teksturu s matirajućim, baršunastim efektom, obožavat će žene s mješovitom kožom, a očaravajuće nježan cvjetni miris predstavlja diskretnu kombinaciju Ylang-Ylanga, jasmina i vanilije.

Cijena, 50 ml: 274 kn

Djelovanje potvrđeno od strane žena:

NA VIDLJIVE BORE I ČVRSTOĆU KOŽE

Vidljive bore su zaglađene: + 22% (1)

Koža djeluje čvršća za 73% korisnika(2)

Koža djeluje punije za 77% korisnika(2)

 

NA NEPRAVILNOSTI KOD MJEŠOVITE KOŽE

Pore su sužene za 86% korisnika(2)

Tekstura kože je ujednačena za 82% korisnika(2)

Proizvod ostavlja matirajući efekt na koži cijeli dan za 77% korisnika(2)

(1)Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 22 žene. % procjena poboljšanja od strane volontera nakon 28 dana korištenja 2 puta dnevno.

(2)Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 22 žene. % zadovoljstva nakon 28 dana korištenja 2 puta dnevno.

 

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama, u odabranim dm-drogerie markt prodavaonicama te na Sophia.hr