FOTO by Instagram @mermade.hair

Ljepota

Mermaid hair uvijač – trendi gadget za postizanje sjajnih i živopisnih valova u samo nekoliko trenutaka

Krešimir Šustić 09. srpnja 2020.

Za božanstvenu frizuru koju nose brojne poznate dame!

Trendseterice svakodnevno objavljuju novitete iz modnog i beauty svijeta na svojim Instagram profilima, te ih tako plasiraju među sam vrh stvarčica za kojima masa ljudi doslovno poludi.

Među najpoznatijima su sestre “klana Kardashian” koje sve što dotaknu pretvara se u zlato i postaje ogroman HIT na tržištu, stoga se brendovi bore kako bi baš one predstavljale njihove proizvode.

Jedan od onih koji se svakoga dana pojavljuje među njihovim novostima vezan je za frizuru, a poznat je pod imenom “mermaid hair” jer podsjeća na predivna mitska bića i njihovu čistu ljepotu.

Veliki, sjajni, živopisni i epski valovi, postali su pravi must-have u svijetu kose, no kako bi postigli takav izgled, potrebno je sjediti kod frizera, pošto se s običnom peglom ili uvijačem ne može postići tako savršen efekt.

Međutim, jedna tvrtka imena “Mermade hair”, odlučila je olakšati život svima onima koji su zaljubljeni u isti, te je u prodaju izbacila uvijač koji u samo nekoliko sekundi pretvara kosu u božanstvo, kao i fen u istoj pinky nijansi.

Ovaj neophodni gadget za kosu stvara beach, boho ili glam valove na jednostavan način zbog svojih velikih valjaka koji stisnu kosu i naprave od nje čudo.

Ljubiteljica istog je i pjevačica Rita Ora koja je poznata po svojoj valovitoj frizuri, a koristi ga na dnevnoj bazi kako bi u samo par trenutaka postigla željeni rezultat.

Dostava ovog proizvoda je internacionalna, stoga krenite u akciju i naručite na LINKU svoj primjerak kako bi u kućnoj radinosti mogli sređivati frizuru, te uvijek izgledati zanosno i zavodljivo.