FOTO by PR

Elegant

Melt away – nova essence Trendovska kolekcija inspirirana sladoledom

PR 30. lipnja 2023.

Kolekcija nudi sve što vam je potrebno za slatki ljetni look!

Kao led na suncu! Ljeto je napokon stiglo – vrijeme za nebrojene sate na suncu i ukusan sladoled! Nova essence Trendovska kolekcija melting for ice cream inspirirana je ovom cool slasticom i nudi sve što vam je potrebno za slatki ljetni look: pH-reaktivne kreme za usne u dvije nijanse, piling za usne za njegovane usne, jedinstveno blushlighter rumenilo , slatke naljepnice za nokte i dva kista za šminkanje očiju i puder. Proizvodi slatkog mirisa s mekim teksturama i super slatkim dizajnom pretvaraju kolekciju u apsolutni vrhunac – za savršen ljetni odmor na vašem balkonu, u gradu ili na plaži.

melting for ice cream naljepnice za nokte

Sladoled na štapiću ili u kornetu? Zahvaljujući 54 slatke naljepnice za nokte u Trendovskoj kolekciji melting for ice cream, više se ne morate odlučivati. Sladoled i ljetni motivi u trendi pastelnim nijansama i ružičasto zlato stvaraju jedinstvene privlačnosti na vašim noktima. Naljepnice su jednostavne za nanošenje i dugotrajne – za bezbroj stilova!     

melting for ice cream  ph-reacting krema za usne

essence melting for ice ph-reagirajuće kreme za usne s vrtložnim teksturama inspirirane su s dva vrhunska okusa sladoleda i imaju slastan miris jagode ili vanilije. Super hranjive vrtložne kreme s vitaminom E reagiraju na pH-vrijednost usana i stvaraju jedinstvenu, suptilnu blijedoružičastu boju. Savršeno za nenametljiv, kremasti ljetni look!

melting for ice cream balzam za usne

Kuglicu jagode u kornetu, molim! essence melting for ice cream balzam za usne dolazi u super slatkom pakiranju – i miriše na slatke jagode. Sa svojom hranjivom teksturom, ovaj balzam za usne osigurava sjajan, nježan završetak u blijedo ružičastoj boji.

melting for ice cream blushlighter

Vrhunac ove kolekcije je essence melting for icecream blushlighter: kombinacija zlatnog highlightera i jarke ružičaste nijanse koja čini vaše obraze sjajnim samo jednim nanošenjem! Zahvaljujući svilenkasto mekoj teksturi bez težine, svijetlilo za rumenilo se može nanijeti i nježno izblendati. Slatki ružičasti dizajn korneta za sladoled također dočarava prave ljetne osjećaje.

melting for ice cream piling za usne

Jednostavno sjajno! Piling za usne essence melting for icecream ima teksturu šećera koja ostavlja usne super mekanima i nahranjenima. Piling za usne miriše na slatke jagode zahvaljujući voćnom puderu jagode i raspolaže za slatke poljupce na suncu!

melting for ice cream kist za sjenilo za oči

Stručnjak za sofisticirano šminkanje očiju: kist za sjenilo ima mekana vlakna koja na oko nanose pravu količinu sjenila u prahu. Precizno nanošenje i nježno blendanje nisu problem za svestrane kistove. A simpatični dizajn i šarena drška sigurno će vas oraspoložiti za ljeto!

melting for ice cream kist za puder

essence melting for ice cream kist za puder savršen je za izdašno nanošenje puder tekstura na veliku površinu. Njegove super-meke veganske čekinje nježno stapaju teksture pudera, bilo da su rastresite ili stisnute. Simpatičan dizajn i šarena drška čine ovaj kist za puder pravim magnetom za poglede.