FOTO by Next

Dekor

Mekani i udobni Next otirači u koje ćete se zaljubiti

Mia Vodopija 17. studenoga 2021.

Ne možemo se odlučiti samo za jedan!

U hijerarhiji osnovnih proizvoda za kupaonicu, skroman otirač za tuširanje ne privlači istu pažnju kao i onaj udoban i estetski privlačan.

On je ipak prvo mjesto na koje vaša stopala idu nakon tuširanja. Otirač za kupanje je ugodniji za sušenje stopala, sprječava klizanje, ali i sprječava vodu da ošteti pod.

Kada kupujete otirač za kupaonicu, potražite nešto upijajuće što će se brzo osušiti. Razlog zbog kojeg bi se otirač trebao relativno brzo sušiti jest da se spriječi stvaranje plijesni i bakterija.

Također, nemojte zanemariti trajnost otirača za kupaonicu. S obzirom na to da je u kupaonici, on može biti jedna od najprljavijih površina u vašem domu, stoga ga morate održavati čistim. A dobra prostirka za kupanje treba izdržati višekratno pranje.

Upravo zato što je ponekad teško naći pravi otirač za kupanje, mi smo se bacile u potragu i pronašle 10 prekrasnih otirača u svima omiljenom Nextu. Naše izbore možete pogledati u galeriji ispod:

Osim dobrog otirača za kupaonicu, jako je bitno da kupaonica ima dobar i svjež miris, pogotovo u ovim predblagdanskim i blagdanskim tjednima kada će gosti dolaziti u vaš stan.

Photo by: envy Croatia

Ako ste u potrazi za dobrim mirisom, mi vam možemo preporučiti Glade fragranced bathroom gel.

Photo by: envy Croatia

To su proizvodi s jednostavnom uporabom, ugodnih mirisa novog modernog dizajna i ujednačenog ispuštanja mirisa stvoreni za svaku kupaonicu.

Photo by: envy Croatia

Kontrolira neugodne mirise do 45 dana svojim dugotrajnim i konzistentnim mirisom.

Photo by: envy Croatia

Čistoća kupaonice je jako bitna, baš kao i estetika. Nadamo se da će vaša kupaonica biti mirisna zahvaljujući Glade novitetima i oku ugodna uz ove Next otirače!