FOTO by Sinsay

Dekor

Mekane deke s pomponima u 6 divnih boja već od 29,90 kuna!

Viktoria Šafranić 05. veljače 2021.

Žuta, bordo, bež, puderasto roza, siva i crna deka dio su novog Sinsay asortimana!

Nadajmo se da je najgori val hladnoće prošao, no to ipak ne znači da se možemo u potpunosti opustiti i sve one zimske komade zamijeniti proljetnim favoritima. Još ćemo sigurno neko vrijeme spavati pod dekom i pokrivačem, od kojih se tako teško svako jutro rastati.

Ako ste jedna od onih zimogroznih osoba koja odmah nakon buđenja uskače u tople čarape ili papuče i ogrtač, onda smo pronašli savršenu alternativu za vas.

U Sinsayu su osvanule preslatke deke s pomponima koje su dovoljno prostrane da se istima zaogrnete svako jutro, prije i poslije tuširanja.

Također, ove su deke izvrsne kao dodatak na trosjedu, kada poželite malo zadrijemati ili popodne i večer skratiti filmovima i serijama. Nadalje, navečer na naslonjaču uz vrući kakao i omiljeno štivo, bit će pun pogodak u ovom prijelaznom razdoblju.

Sinsay deke dolaze u veličinama 130×160, može ih se pronaći u 6 boja i idealne su za sva godišnja doba. Bordo crvena, puderasto roza, siva, žuta, bež i crna, a njihove cijene kreću se od 29,90 do 54,90 kuna.

Dok ih zimi i u proljeće najčešće koristimo u dnevnom boravku, ljeti će nas ugrijati na terasi dok povjetarac lagano mrsi našu kosu.

Čak i ako vam stoje negdje sa strane, ovaj se dekor isplati odmah nabaviti.

Naručiti ih možete putem njihove službene stranice.