FOTO by H&M

Kids

Mekana hoodica u obliku soba dostupna na H&M-a online trgovini!

Viktoria Mikulić 05. listopada 2021.

Preslatka hoodica za naše najmlađe!

Ima li išta posebnije na ovom svijetu od predblagdanske euforije. Iako još nismo zakoračili u istu, poznati brendovi nam već lagano serviraju novitete kojima ne možemo odoljeti, a koji su uvertira u najljepši period u godini.

Već su stigle prve šalice s božićnim motivima i natpisima, tople čarape, ukrasi za dom, umjetne božićne jelke, kao i odjevni predmeti koji s radošću vrište ‘Božić’.

Mi smo upravo pikirali hoodicu za naše mališane koja asocira na blagdansko razdoblje. Hoodica iz H&M-a novitet je za kojim će svako dijete žudjeti, prvenstveno zbog dizajna u obliku popularnog soba. U svijetlo smeđoj boji i bijelim pjegama, naši će prinčevi i princeze izgledati baš poput preslatkog soba.

Tu su još crne okice i nosić te preslatki rogovi u srebrnoj nijansi. Toliko je mekana i ugodna za nošenje da se ne treba previše dvoumiti oko njezine kupnje jer bi se mogla rasprodati u trenu. Dolazi u veličinama 134-170 po cijeni od 19,99 €.

Djeca u njoj mogu provoditi čitave dane, u vrtiću ili kod kuće. I prije nego što Djed Božićnjak krene na put oko svijeta sa svojim ljupkim sobovima, dječica mogu unaprijed pripremiti čašu mlijeka i keksiće u svojoj toploj hoodici, te ih spremno dočekati.

Zime uz ovaj H&M odjevni komad nema, a ako je i vama jednako dojmljiv, naručiti ga možete putem LINKA.