Megi’s Magic – elegantni buketi koje možete zadržati zauvijek!

Viktoria Mikulić 20. rujna 2017.

Postoji li išta ljepše za ženu od uspomene koja nikada neće izblijediti…

Megi’s Magic buketi – Megi’s Magic kreativna priča službeno je započela ove godine, no još od djetinjstva mlada dizajnerica Marina Pranjić vuče korijene prema umjetničkom izričaju, budući da je djed bio krojač, a baka je posjedovala šivaću mašinu.

S druge strane, njezina majka gaji veliku ljubav prema cvijeću. Gledajući je svakodnevno koliko pažnje posvećuje svakoj grančici, i sama je zavoljela svaki pedalj istog. Učeći od njih, premda je po struci profesorica hrvatskog jezika i književnosti, shvatila je da su umjetnost i dizajn oduvijek bile njezine potisnute ljubavi.

Megi's Magic buketi

Ova maštovita majka trogodišnjaka, s obzirom na to da zasad nije mogla pronaći stalan posao vezan uz njezinu djelatnost, odlučila je da je to neće sputavati i došla je na ideju da stvori nešto svoje. Megi je njezin nadimak, a budući da je ovo što dizajnira magično umijeće, logičan naziv brenda bio je Megi’s Magic.

Još prije nekoliko godina za vjenčanja i djevojačke večeri svojih prijateljica, okušala se u izradi pozivnica, zahvalnica, revera, cvijeća od salveta i papira, girlandi pa sve do stalaka za brojeve stolova u svadbenoj sali. No budući da sve radi sama, morala se specijalizirati za određenu vrstu proizvoda, one u kojima pronalazi najveću inspiraciju.

Odnedavno, ova kreativka je pronašla svoju nišu upravo u izradi tekstilnih buketa (na drškama i u teglicama/staklenkama) te cvjetnih slika s porukom. Prvi buket izradila je specijalno za sestrino vjenčanje, i to od jastučnica.

Megi's Magic buketi

Otkrila nam je da ideje dolaze spontano. Njezini buketi namijenjeni su mladenkama i djeverušama, a svakako mogu biti dekoracija u bilo kojem prostoru. Šivanje obožava, a isto tako i kombiniranje materijala, od onih skroz jednostavnih do onih s uzorcima i zanimljivim teksturama.

Za izradu buketa koristi razne satenske, pamučne i čipkaste trake i vrpce, kao i tkanine raznih tekstura i uzoraka. Naravno, tu je još i tanka žica za povezivanje cvjetova i perlice, najčešće biserne. Još jedan važan čimbenik u stvaranju cvjetova je i proces paljenja određenih materijala pa krajnji oblik pojedinog cvijeta ovisi o mirnoj ruci, strpljenju i kontroli pokreta. Ovisno o vrsti i količini cvijeća, pa i materijalu s kojim radi, vrijeme izrade pojedinog buketa se razlikuje, ali obično nije više od 2-3 dana.

Megi's Magic buketi

Svaki buket je uistinu unikatan, bez obzira je li to naručila fizička osoba ili određeno poduzeće, restoran – nikada nećete pronaći dva identična buketa. Sretna dobitnica predivnog tekstilnog buketa je Valentina Koprek. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Ono što je najvažnije, više ne morate čekati svoje omiljeno godišnje doba da biste imali uz sebe cvijeće koje volite. Svatko može odabrati vrstu cvijeća i boje koje će dominirati buketom. Ovi buketi dugovječni su i to je još jedna njihova prednost. Mogu postati lijepa uspomena i preživjeti mnogo generacija, a i sa sobom nositi mnogo lijepih priča. Megi’s Magic buketi.

Megi's Magic buketi

Nakon brojnih pohvala oko vlastitih kreacija, u skoroj budućnosti cilj je otvoriti obrt, a potom i proširiti postojeću ponudu na odjeću, modne dodatke i ostale dekorativne stvarčice te ponuditi proizvode na Etsyju koji je izvrsna platforma za daljnji razvoj posla. Trenutno pohađa tečaj šivanja i krojenja u Udruzi Kamensko, tako da će stečeno znanje tamo itekako doprinijeti razvitku brenda. Megi’s Magic buketi

Megi's Magic buketi

Želite nekome pokloniti dugovječan i raskošan dar? Megi’s Magic proizvodi najbolji su odabir stvoreni gotovo za svaku priliku. Za detaljnije informacije o brendu posjetite njihovu Facebook stranicu i Instagram profil.

 

#cvjetna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Megi’s Magic, jednu sretnicu nagradit ćemo zanosnim tekstilnim buketom. Detalje igre uskoro možeš pronaći na našoj Facebook stranici.