FOTO by Instagram @meganfox / @machinegunkelly

Poznati

Megan Fox i Machine Gun Kelly napokon su se zaručili!

Mia Vodopija 13. siječnja 2022.

Ulaze u novo životno razdoblje...

Prekrasna američka glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly objavili su na Instagramu kako su se zaručili.

Fox je na Instagramu podijelila snimku zaruka, koja se dogodila 11. siječnja, te se osvrnula na njihovu vezu. „Nekako godinu i pol kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikad mogla zamisliti, zamolio me da se udam za njega“, napisala je. „I baš kao u svakom životu prije ovog, i kao u svakom životu koji će ga slijediti, rekla sam da…“

Njihova veza je definitivno bila ono što biste mogli nazvati strastvenom vezom. Njihove javne izjave ljubavi i iskazivanja privrženosti učinili su glumicu i glazbenika omiljenim parom tabloida, naravno potaknutim ponekad jedinstvenim odavanjem počasti jedni drugima (poput ogrlice krvi koju je M.G. Kelly nosio).

Instagram @meganfox

U rujnu 2020., glazbenik je Howardu Sternu pričao o susretu s Megan na snimanju filma „Midnight in the Switchgrass“: „Nisam znao koliko privlačnost može biti magična sve dok me nije pogledala u oči“, rekao je M.G. Kelly. „Tada sam rekao wow“.

Instagram @meganfox

Ovo bi bio prvi brak za M.G. Kelly, koji ima kćer iz prethodne veze. Fox je prije bila udana za glumca Briana Austina Greena, s kojim dijeli troje djece.

Želimo sve najbolje sretnom paru!