FOTO by Funboy

Zabava

Mega luftići u obliku leptira za maksimalno uživanje sa stilom

Daria Lovrić 09. lipnja 2022.

Od sada možete plutati na dizajnerskom luftiću! Mogu li biti ljepši?

Tek smo zakoračili u lipanj, a u mislima smo već na godišnjem odmoru. Porastom temperatura sve je teže zasukati rukave i posvetiti se poslu. Jedino što nas drži su kratki izleti i vječno pitanje: „Kamo za vikend?“

luftić leptir 1

S obzirom na veliku potražnju smještaja na Jadranskoj obali, vjerujemo da ste svoj već bookirali. Jedino što vam preostaje je pronaći savršen badić, nekoliko atraktivnih modnih komada i mega luftić na kojem ćete uživati čitavo ljeto.

luftić leptir  2

Kako bi vam olakšali pronalazak, bacili smo se u potragu i pronašli napuhance koji će nama, a vjerujemo da će i vama razvedriti cijelo ljeto. Web trgovina FUNBOY jedna je od najpopularnijih store-ova u kojoj možete pronaći najatraktivnije luft madrace na tržištu.

Našu pažnju privukli su ženstveni must-have luftići u obliku leptira koji će ovog ljeta postati pravi HIT.

Suradnja luksuznog brendova MISSONI i FUNBOY rezultirala je prvim dizajnerskim luftićem na svijetu. riječ je o talijanskoj luksuznoj modnoj kući sa sjedištem u Vareseu, poznatoj po svom šarenom dizajnu pletiva.

luftić leptir 3

Luftić u obliku leptira, odnosno umjetničko djelo Missoni Butterfly, očarava izborom veselih boja u kombinaciji s oblicima i uzorcima inspiriranim prirodom. Originalni luftić s potpisom FUNBOY-a, konstruiran je tako da se lagano izdiže iz vode dok ležite, stvarajući nevjerojatan osjećaj.

luftić leptir 4
Dizajnerski luftić MISSONI x FUNBOY – $148.00

Ovaj atraktivan luftić je dizajniran tako da ima dva Missoni naličja s različitim uzorkom boja. Svojim predivnim dizajnom očarat će prave trendseterice i zapaliti društvene mreže.

luftić leptir 5

Drugi na most wanted listi našao se i divovski luftić od skoro 3 metra. Radi upečatljivog dizajna u jarkim veselim bojama – narančastoj, crvenoj i rozoj i svoje veličine postat će glavna atrakcija na svakoj plaži.

luftić leptir 6
Veliki luftić leptir – $99.00

Uz njega obavezno naručite i držač za piće koji će cijelo iskustvo plutanja na moru učiniti još zabavnijim.

luftić leptir 7
luftić leptir 8
Držač za piće – $25.00

Ovaj veliki luftić u obliku leptira možete nabaviti i u plavoj boji ako ste ljubiteljica smirujućih hladnih tonova.

luftić leptir 9
luftić leptir 10